• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2022

16:28

NESTVARNO! Milinković seo na klupu ČETVRTOG kluba za manje od godinu dana!

Fudbal

NESTVARNO! Milinković seo na klupu ČETVRTOG kluba za manje od godinu dana!

Podeli vest

Ivan Stefanović smenjen je sa mesta šefa stručnog štaba Napretka iz Kruševca

Pre petnaestak dana  Ivan Stefanović je kao trener Napretku doneo bod Kruševljanima protiv Partizana u Beogradu i remijem bez golova direktno uticao da se trka za titulu šampiona Superlige Srbije dodatno zakuva.

Međutim kako je "vek" trenera na klupi sve kraći i ne čudi da su čelni ljudi Napretka jedva dočekali kiks kako bi i oni napravili još jednu "recku".

Foto: Starsportphoto

 

U maj prošle godine kada je Zoran "Kiza" Milinković napustio kormilo Kolubare verovatno nije očekivao da će da promeni još tri sredine i da vodi četiri kluba za manje od godinu dana! 

Nakon što je napustio Kolubaru, krajem jula je preuzeo kormilo banjalučkog Borca.

Nepunih 20  dana je bio u Banjaluci,  a 18. avgusta došlo do sporazumnog raskida saradnje, a na jesen je seo na klupu  Radničkog iz Kragujevca! Bio je 15. novembra 2021. godine, a već početkom februara je morao da napusti klub zbog loših rezultata!

Foto: Starsportphoto

 

Milinković je ipak danas postavljen za novog šefa struke kruševačkog Napretka i pokušaće ovaj klub da uvede u evropske kvalifikacije do kraja prolećnog dela sezone. Kruševljani u preostala dva kola pred plej-of, gostuju Novom Pazaru i dočekuju Metalac.

 Milinković je u Srbiji vodio Obilić, BSK iz Borče, Kolubaru, Srem, Spartak, Vojvodinu, OFK Beograd, Voždovac, Partizan, Rad i Radnički iz Kragujevca...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija