• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2022

23:15

MAĐARI POLUDELI ZA ORLOVIMA! Srbiju će u Budimpešti gledati 50 HILJADA navijača!

Starsportphoto

Fudbal

MAĐARI POLUDELI ZA ORLOVIMA! Srbiju će u Budimpešti gledati 50 HILJADA navijača!

Podeli vest

Utakmicu Mađarske i Srbije gledaće oko 50.000 gledalaca najavljuju domaćiji iz Budimpešte

Nešto manje od 24 časa ostalo je do okršaja Mađarske i Srbije na "Puškaš Areni", a već danas je prodato skoro 30.000 ulaznica. Kako prenosi "Sportklub", potvrđeno je da dolazak Srbije u Mađarsku budi veliko interesovanje i da se očekuje odlična poseta na stadionu koji prima 67.219 gledalaca. 

Najave su da će sutrašnji meč gledati oko 50.000 navijača, a sve to potvrđuju i sjajni vremenski uslovi u Budimpešti. Pored toga, Srbija privlači ogromnu pažnju tamošnje javnosti budući da je pobedom protiv Portugala izborila direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Katar. 

Imaće i Orlovi svoje navijače na "Puškaš Areni", ali još uvek nije poznato u kojoj meri. 

Foto: Reuters

Stadion na kom se igra sutrašnja utakmica najveći je u Mađarskoj, a prošlog leta bio je domaćin Evropskog prvenstva u fudbalu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ma hajte molim vas

pre 2 godine

To sada kao svi nas vole i svi nam se dive? Alo! Skoro celi svet nas gleda kao nižu vrstu, zbog ponašanja naših političara, a i zbog mnogih ispada naših sportista.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija