• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2022

11:26

BACITE SRBE NA KOLENA! Matić ZAPALIO ZAPAD i poslao MOĆNU PORUKU! Osiromašeni uranijum UBIJA SRBE svaki dan...

Fudbal

BACITE SRBE NA KOLENA! Matić ZAPALIO ZAPAD i poslao MOĆNU PORUKU! Osiromašeni uranijum UBIJA SRBE svaki dan...

Podeli vest

Ovog 24. marta se navršava 23. godišnjica agresije NATO na Srbiju, odnosno tada Saveznu Republiku Jugoslaviju, koja je počela 1999. godine, a trajala je 78 dana

Mnogi srpski sportisti su iskoristili priliku da na društvenim mrežama skrenu pažnju javnosti i naglase da užasan zločin nikada ne sme da se zaboravi! 

Nekadašnji reprezentativac Srbije i as Mančester junajteda, Nemanja Matić, oglasio se ovim povodom i preko dva miliona ljudi koji ga prate imali su priliku da vide istinu, koja godinama pokušava da se "zataška" u mnogim zemljama sveta!

 

 

 

-  Na ovaj dan 1999. godine NATO je počeo bombardovanje Srbije! 78. dana noćne more! Osiromašeni uranijum i dalje ubija ljude svakoga dana! Da se nikada ne zaboravi...

Prema podacima Ministarstva odbrane Srbije tokom vazdušne agresije NATO ubijeno je 2.500 civila, među njima 89 dece i 1.031 pripadnik Vojske i policije.

Foto: printscreen

 

- Bacite Srbe na kolena - bila je naslovna strana "TIME", srpski as je podelio da bi ceo svet video...

Prema istom izvoru, ranjeno je oko 6.000 civila, od toga 2.700 dece, kao i 5.173 vojnika i policajaca, a 25 osoba se i danas vodi kao nestalo. Prema navodima srpskih stručnjaka, do 10. juna zabeleženo je 18.168 avio poletanja.

Po NATO izvorima, naleta je bilo 38.004, od toga 10.484 vatrenih dejstva, dok su ostalo bila izviđanja, avaksi, tankeri. U dejstvima je u prvo vreme učestvovalo dnevno oko 70 borbenih aviona, da bi docnije taj broj bio i oko 400 svakodnevno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 2 godine

Bravo Maticu, Ti si jedan od retkih Srba koji od pocetka do danas iznosis istinu o NATO I EU zlocincima koji se kriju iza "demokratije, ljudskih prava i nepromenjivosti granica" a sami su najvece zlo covecanstva na celu sa Amerikom i fasistima iz EU. Ziv bio 100 godina

Ja

pre 2 godine

Licemer. Slatke funte od agresora i okupatora? Tamo placa porez od kojeg se finasira okupacija KiM. Zivi i radi kod nasih najvecih neprijatelja, bez srama.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija