• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2022

15:49

ORLOVI U ŠETNJI BUDIMPEŠTOM! Delegacija FSS posetila ambasadu Srbije u Mađarskoj! (FOTO)

fss

Fudbal

ORLOVI U ŠETNJI BUDIMPEŠTOM! Delegacija FSS posetila ambasadu Srbije u Mađarskoj! (FOTO)

Podeli vest

Fudbaleri Srbije gostuju u četvrtak od 19.30 selekciji Mađarske, u prijateljskoj utakmici

O lepotama Budimpešte govorio je i selektor Stojković na poslednjoj konferenciji za medije u Beogradu, a Orlovi su u prestonici Mađarske smešteni u jednom od najatraktivnijih delova grada.

Uobičajenu šetnju na dan utakmice obavili su u blizini Crkve Svetog Matijaša koja je urađena u gotskom stilu i nalazi se odmah pored čuvene Riblje pijace koja je jedna od najlepših turističkih atrakcija u Budimpešti. Na ovoj lokaciji je mađarski kralj Žigmund poklonio kuću despotu Stefanu Lazareviću, a Udruženje za negovanje srpskih običaja svake godine polaže venac na spomen ploču koja čuva sećanje na taj istorijski događaj.

Foto: fss

 

Delegacija Fudbalskog saveza Srbije (FS S), uoči prijateljske utakmice sa Mađarskom, posetila je ambasadu Republike Srbije u Budimpešti.

Kako je saošteno, delegaciju FS S činili su zamenik predsednika Nenad Bjeković, generalni sekretar Jovan Šurbatović, selektor Dragan Stojković i direktor reprezentacije Stevan Stojanović, dočekao je ambasador Ivan Todorov.

- Želim da se zahvalim selektoru Stojkoviću u njegovim igračima što su vratili veru naroda u srpsku fudbalsku reprezentaciju. Zaista smo se osećali ponosno tokom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a siguran sam da će tako biti i krajem godine u Kataru - rekao je Ivan Todorov, preneo je FS S.

Foto: fss

 



Zamenik predsednika FŠ Nenad Bjeković zahvalio se domaćinima na toploj dobrodošlici i poručio da je rezultat iz kvalifikacija samo početak jedne prelepe priče koja će svoj najlepši deo imati upravo u Kataru na završnom turniru Svetskog prvenstva.

Selektoru Stojkoviću pažnju je privukla brošura koja se nalazila na jednoj od polica u zgradi ambasade, a na kojoj je pisalo ''Posetite Niš''.

- Eto vidite, ni u Budimpešti ne mogu bez Niša. Ovde sve lepo piše, dame i gospodo posetite Niš i uverite se zašto je to najlepši grad na svetu - našalio selektor Stojković.

Fudbaleri Srbije večeras od od 19.30 sati na "Puškaš Areni" u Budimpešti igraju prijateljski meč protiv Mađarske.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija