• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2022

22:43 >> 22:51

ČUDO U PALERMU! Prvak EVROPE ne ide na MUNDIJAL - Makedonci RAZBILI Italiju! (VIDEO)

Tanjug/AP

Fudbal

ČUDO U PALERMU! Prvak EVROPE ne ide na MUNDIJAL - Makedonci RAZBILI Italiju! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Severne Makedonije režirali su čudo u Palermu i savladali Italiju sa 1:0 (0:0) te ostali u trci za plasman na Svetsko prvenstvo

Gotovo minimalne šanse davane su Severnoj Makedoniji pre početka baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo, ali... Četa Blagoja Milevskog režirala je čudo budući da su u Palermu savladali prvaka Evrope - Italiju - sa 1:0 i tako izborili finale, a Azure eliminisali sa Mundijala! 

Foto: Tanjug/AP

Dugo godina brideće obrazi Italijanima koji su na svom terenu ostali bez šanse za odlazak na Mundijal! Cele Apenine utišao  je Trajkovski u 92. minutu i tako poslao Severnu Makedoniju na noge Portugalcima, a pobednik tog duela overiće plasman za Svetsko prvenstvo koje će se održati krajem godine u Kataru. 

Navikli su Makedonci Evropu da su čuda u fudbalu moguća, ali teško da je iko očekivao da Mundijal prođe bez čete Roberta Manćinija. Istini za volju, Italija je bila bolji rival, konkretniji i opasniji tokom svih 90 minuta, ipak, slaba je to uteha za Azure koji će propustiti i drugu planetarnu smotru zaredom!

Foto: Tanjug/AP

Makedonce je u finale baraža poslala "bomba" Aleksandra Trajkovskog! Napadač Al Feihe dočekao je loptu nakon što je ispucao Dimitrievski, namestio se i opalio po istoj sa tridesetak metara. Nije Donaruma mogao ništa, a Italijanima je do kraj ostalo tri minuta nade. Ipak, odolela je odbrana gostiju i utišala Palermo na oduševljenje 5.000 makedonskih navijača na stadionu Renco Barbera! 

https://streamff.live/3298b6



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija