• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2022

22:28

DRAGOVIĆ OSTAO BEZ TRENERA! Šokantna ODLUKA nakon ELIMINACIJE!

Tanjug/AP

Fudbal

DRAGOVIĆ OSTAO BEZ TRENERA! Šokantna ODLUKA nakon ELIMINACIJE!

Podeli vest

Selektor fudbalera Austrije Franko Foda najavio je da će posle reprezentativne pauze napustiti kormilo reprezentacije

Nisu Austrijanci uspeli da izbore plasman na Svetsko prvenstvo budući da su Kardifu doživeli poraz od Velsa - 2:1 i tako ispali iz trke za Mundijal. Selektor Franko Foda rešio je da preuzme odgovornost nakon neuspeha i napusti kormilo reprezentacije. 

Nemac će protiv Škota u utorak uveče poslednji put voditi Austriju budući da je odlazak najavio posle reprezentativne pauze. Inače njegov ugovor ističe krajem meseca, a mogućnost za produženje, nakon ispadanja iz kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, nije bilo isključena.

- Nismo se kvalifikovali za Svetsko prvenstvo i za to preuzimam punu odgovornost - rekao je Foda na konferenciji za medije. 

Foto: Tanjug/AP

Nemački strateg je Austriju vodio od novembra 2017. godine, a odluku da napusti reprezentaciju doneo je nakon poraza od Velsa, dok je savezu i svojim izabranicima saopštio u nedelju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija