• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2022

18:50

MURINJO ODLEPIO ZBOG SRBINA - NE PITA ŠTA KOŠTA! Još jedan ORAO sleće u Rim!

Starsportphoto

Fudbal

MURINJO ODLEPIO ZBOG SRBINA - NE PITA ŠTA KOŠTA! Još jedan ORAO sleće u Rim!

Podeli vest

Srpski reprezentativac Filip Kostić uskoro bi mogao da napusti Ajntraht i zaduži dres Rome

Tokom vikenda je Roma u svoje redove dovela Mileta Svilara iz Benfike, a kako prenose italijanski mediji još jedan srpski reprezentativac mogao bi u Rim. Naime, trener Vučice Žoze Murinjo oduševljen je Filipom Kostićem i želi da ga dovede u Seriju A već na leto. 

Italijani prenose da su klub i igrač već stupili u pregovore, a da je Filip Kostić tražio 3.000.000 evra po sezoni što je Roma prihvatila. Sada je na redu pregovaranje Vučice sa Ajntrahtom koji se poslednjih godina pokazao kao "tvrd" igrač. 

Ipak, očekuje se da se u narednom periodu pregovori ubrzaju te da se nađe rešenje po kom bi obe strane bile zadovoljne. Kostićeva vrednost po "Transfermarkt-u" iznosi ravno 20.000.000 evra i nema sumnje da klub iz Frankfurta neće ni razmatrati slabije ponude. 

Foto: Tanjug

Podsećamo, Kostić je prethodnog leta bio na pragu Lacija, dogovorio sve sa Nebeskoplavima, ali je Ajntraht administrativnom greškom stopirao transfer i tako naljutio srpskog reprezentativca. Nedugo posle toga došlo je do izmirenja, Kostić je ostao na Majni, ali kako stvari stoje ovo bi mogla da bude poslednja sezona za Srbina u Frankfurtu. 

Kostić je ove sezone u Bundesligi upisao 24 nastupa, postigao tri gola i podelio osam asistencija. Važi za jednog od najboljih "wing" bekova na svetu, a upravo je to formacija koju Murinjo forsira u Romi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija