• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2022

07:02

ČELSI U SVE TEŽOJ POZICIJI! Oglasio se ministarstvo sporta Britanije - OVO je ODGOVOR Abramoviču!

Reuters

Fudbal

ČELSI U SVE TEŽOJ POZICIJI! Oglasio se ministarstvo sporta Britanije - OVO je ODGOVOR Abramoviču!

Podeli vest

Britanski ministar sporta Najdžel Hadlston izjavio je da se ne može dozvoliti FK Čelsi da posluje kao i obično, pošto su uvedene sankcije vlasniku kluba Rusu Romanu Abramoviču, preneo je Bi Bi Si (BBC)

Vlada Ujedinjenog kraljevstva zamrznula je imovinu Abramoviča, kao deo odgovora na rusku invaziju na Ukrajinu.

Čelsiju nije dozvoljena prodaja karata i suvenira, ali je klubu dozvoljeno da nastavi sa radom.

- Moramo da pazimo da ne dođe do povećanja prihoda - rekao je Hadlston.

Intervencija vlade imala je za cilj da spreči Abramoviča da zaradi bilo kakav novac od Čelsija, kao i zaustavljanje prodaje kluba.

Ruski milijarder je Plavce stavio na prodaju 2. marta, pet dana pošto je njegova država napala Ukrajinu.

Prvobitne sankcije, navedene u posebnoj licenci za rad kluba, sprečavale su prodaju bilo kakvih karata za utakmice Čelsija.

Prošle nedelje je došlo do izmene licence, i omogućeno je Čelsiju da prodaje karte za gostovanja, Kup mečeve i mečeve ženskog tima. Prihod od prodaje ulaznica će ići direktno Premijer ligi.

- Imali smo stalni dijalog sa navijačima Čelsija. Cela strategija je jasna, a to je da Abramovič bude sankcionisan - istakao je Hadlston, a potom dodao:

- Bio sam veoma iskren i otvoren prema navijačima Čelsija, koji su svesni da će sve ovo imati uticaj na klub. Nastaviću da razgovaram sa navijačima, ali sam bio vrlo jasan od prvog dana i dalje je tako - ovo nije uobičajeno. Sve je drugačije jer je vlasnik kluba sankcionisan - naglasio je Britanski ministar sporta Najdžel Hadlston.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija