• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2022

10:24

EVO KO JE NAJGORE PROŠAO I ŠTA JE UKRADENO POZNATIM SPORTISTIMA! Tortura, stres, krađa dragocenosti... ONI SU ISTRAUMIRANI ZA CEO ŽIVOT!

printscreen

Fudbal

EVO KO JE NAJGORE PROŠAO I ŠTA JE UKRADENO POZNATIM SPORTISTIMA! Tortura, stres, krađa dragocenosti... ONI SU ISTRAUMIRANI ZA CEO ŽIVOT!

Podeli vest

Golman Remsa i reprezentacije Srbije Predrag Rajković opljačkan je u Francuskoj, drugi put u poslednje dve godine, a nažalost nije jedini sportista čija porodica je bila izložena stresu i osetila strah zbog kriminalaca

Lopovi su iskoristili situaciju pošto je srpski golman bio sa reprezentacijom i odneli apsolutno sve iz njegovog doma. Iako je kuća imala alarm i sigurnosne kamere, kradljivci su ipak uspeli da provale u kuću, dok je deo ulaznih vrata odvaljen, a niko od komšija ništa nije čuo.

Nekadašnjem golmanu Crvene zvezde nestao je nakit, garderoba, čak i nameštaj! Rajković je sa suprugom došao u Srbiju pre oko 15 dana, kako bi se priključio reprezentaciji Srbije, a nakon utakmice sa Danskom golman se vratio u Francusku, dok je njegova supruga ostala u Srbiji.

 

 

Ovo  nije prvi put da je Predrag Rajković na meti pljačkaša  u Francuskoj. U februaru 2020. godine doživeo je sličan scenario, ali se tada u stanu našla i supruga Ana. Tom prilikom provalnici su odneli nakit i satove u vrednosti od oko 100.000 evra, a sada je pričinjena mnogo veća šteta. Manekneka je bilo vidno potresena, a nema sumnje da će im biti potrebno vreme da zaborave na dva velika šoka koja su im lopovi priredili!

 

 

Još jedan nekadašnji igrač Crvene zvezde, Luka Milunović, takođe je bio žrtva kradljivaca, a u februaru je u  Tirani doživeo traumatično iskustvo, kada je zatekao obijen stan u Albaniji!

 

 

Iako Milunović igra izvanredno u  i nikada nije imao probleme u komšiluku, desila mu se situacija koju će želeti što pre da zaboravi!  Sjajni ofanzivac je bio pokraden, a kako je tada rekao za Informer.rs. najvažnije mu je bilo da su njegova porodica i on dobro!

- Sve se desilo dok sam bio na treningu. Kada sam se vratio imao sam šta da vidim! Ukraden mi je novac i nekoliko satova. Duboko verujem i želim da verujem da je ovo puka slučajnost i da nema veze sa drugim stvarima! Lagao bih kada bih rekao da se nisam uplašio! Ovakve stvari se dešavaju, nažalost nije dobro iskustvo, ali prođe i to. 

 

 

Srpski fudbaler kaže da je policija momentalno reagovala!

- Odmah su došli na poziv gazdarice stana! Pitali su me da li sumnjam na  nekoga, ali niko iz kluba ni ne zna gde zivim! Bitno da niko nije povređen jer se u ovim situacijama nikad ne zna! Trebali su žena i beba da mi dođu za nekoliko dana i sreća da nisu bili tu, još jednom ponavljam, nadam se da je sve ovo samo slučajnost i da nikada nisam imao nijednu neprijatnu situaciju od kada sam ovde! Prošlo je sa materijalnom štetom, sada moram da nađem drugi stan i da se potrudim da ovo što pre zaboravim- zaključio je Luka Milunović za Informer.rs.

Foto: Starsportphoto

 

Krajem godine, fudbaler Intera iz Milana Stefano Sensi bio je meta razbojnika, koji su provalili u njegovu kuću, dok je on igrao utakmicu Serije A protiv Torina! Prema navodima medija razbojnici su ukrali sat vredan 70.000 evra, kao i druge vredne stvari Sensija i njegove supruge, a ukupna šteta iznosi 200.000 evra. Veruje se da su lopovi provalili u stan kroz kuhinjski prozor.

Inače, u decembru su opljačkani i fudbaleri Napolija Adam Unas, golman Đenove Salvatore Sirigu i napadač Udinezea Antonio Di Natale. 

Fudbaler Mančester sitija Žoao Konselo, objavio je takođe i decembru da su ga napale četiri osobe koje su provalile u njegov dom, ukrale nakit i pokušale da povrede njegovu porodicu.  Portugalski defanzivac je na svom Instragram profilu objavio fotografiju na kojoj se vidi posekotina iznad njegovog desnog oka.

- Nažalost, danas su me napale četiri kukavice koje su pokušale da naude meni i mojoj porodici. Kada pružite otpor, dogodi se ovo. Uspeli su da ukradu sav nakit i ostave me sa ovakvim licem-  napisao je Kanselo!

 

 

Pre samo nekoliko dana, fudbaler Mančester junajteda na pozajmici u Birmingem Sitiju, Tahit Čong, našao se na meti oružane pljačke u svom domu! On se nalazio u svojoj kući u Sejlu, širi Mančester, gde se oporavljao od povrede, ako se navodi tri provalnika sa balaklavama (skijaškim maskama), upali su u njegovu kuću i čak su prema navodima držali nož pod njegovim vratom, dok su mu upućivali niz uvreda i "peckanja" na račun lošeg obezbeđenja kuće. Policija kaže da je mladi fudbaler bio vidno uznemiren!

 

 

 

I prvi reket sveta, Novak Đoković, tačnjije njegov brat Narko bio je na meti razbojnika! On je doživeo veliku neprijatnost, pošto se njegova kuća u Marbelji našla na meti pljačkaša. Pljačka se dogodila 3. avgusta, prošle godine, a iz kuće su odneti novac, nakit i skupoceni satovi. U momentima kada je došlo do provale, opljačkane su ukupno 22 kuće, od 24 u tom delu mondenskog letovališta u Španiji. Inače, pored porodice Đoković opljačkan je i poznati srpski jutjuber, Nikola Milošević, poznatiji kao “Đotafristajl”, koji je sa svojom devojkom bio u gostima kod Marka Đokovića! U toj noći opljačkane su i kuće pojedinih fudbalera i košarkaša Marbelje, kao i trenutnih reprezentivaca Španije.

Foto: starsport

Opljačkan je dom Đokovića u Marbelji

Porodična kuća proslavljenog srpskog košarkaša i predsednika KK Partizan Predraga Danilovića, koja se nalazi na Savskom vencu, opljačkana je 2013. godine, a to je nezvanično preneo Kurir.
Lopov je u kuću ušao s balkona i ukrao jedan bežični telefon, ručni sat i dukat, posle čega je pobegao.

Foto: Tanjug/AP

 

Danil Medvedev ruski teniser doživeo je veliku neprijatnost na finalnom meču na Završnog mastersa u Torinu. Njemu je za vreme meča u Italiji iz svlačionice ukraden sat koji vredi 200.000 evra. Boveov sat "Otanta sei" je nestao dok je Rus bio na terenu za vreme finala sa Aleksandrom Zverevom, reč je o meraču vremena limitrane proizvodnje koji je pritom vrlo skupocen. Nešto pre ponoći je prijavljena krađa, a ubrzo je policija uspela da ga pronađe...

Dugačak je spisak sportista i javnih ličnosti uopšte koje su se našle na meti razbojnika, ali nema sumnje da će lopovi nastaviti, jer su oni 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?
Live TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?

Oko Srbije već duže vreme kruže razni špijunski dronovi. Malo - malo pa se posmatraju položaji srpske vojske. Niz incidenata dogodio se 2015. pa sve do incidenta ispred Izraelske ambasade. Mnogo je opasnosti! Da li smo bezbedni? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, bivši obaveštajac Karlo Dulović i Željko Šajn, novinar "Politike".

04.07.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija