• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jovana Radivojević

01.04.2022

19:42 >> 20:01

REPREZENTATIVAC SRBIJE ZA INFORMER POSLE ŽREBA: ISKRENO, TEŠKA GRUPA! Moglo je i lakše... Vreme je za REVANŠ! (VIDEO)

Starsportphoto

Fudbal

REPREZENTATIVAC SRBIJE ZA INFORMER POSLE ŽREBA: ISKRENO, TEŠKA GRUPA! Moglo je i lakše... Vreme je za REVANŠ! (VIDEO)

Podeli vest

Održan je žreb za sastave grupa na Svetskom prvenstvu u Kataru koje će se igrati od 21. novembra do 18. decembra.

Među 32 učesnika, na drugom Mundijalu u nizu će se naći i reprezentacija Srbije, koja je na žrebu bila u trećem "šeširu" sa selekcijama Senegala, Irana, Japana, Maroka, Poljske, Južne Koreje i Tunisa i sa njima "orlovi" nisu mogli da se sastanu!

Foto: Starsportphoto

 

Delovalo je kao da proživljavamo dežavu kada smo saznali sa kim ćemo da bijemo bitku za prolaz dalje! Nakon što je odlučeno da će sa našom zemljom ukrstiti koplja Brazil, Švajcarska i Kamerun golman srpske reprezentacije i španske Sevilje, Marko Dmitrović, za Informer.rs je prokomentarisao rivale:

 

Foto: Starsportphoto

 

- Iskrneo, teška grupa, moglo je i lakše, ali mi verujemo u sebe! Ponovo idemo na Švajcarce i vreme je da im se revanširamo! Baš sam komentarisao sa drugarom- još je samo falila Kostarika pa da bude kompletno ista situacija kao prošli put! Bilo kako bilo, verujemo u naš tim, imamo kvalitet i znamo koji nam je cilj!  Baš velika slučajnost da nas ponovo spoji žreb- poručuje Dmitrović.

Svesan je sjajni čuvar mreže kvaliteta svih rivala!

- Za Brazil znamo svi kakav je tim, Švajcarci su nam dužnici, a Kamerun na papiru deluje kao najslabiji protivnik, ali reč je o kvalitetnom rivalu i mislim da smo mogli imati više sreće kada je protivnik iz četvrtog šeširu u pitanju. Bez obzira na sve, naš cilj je jasan! Daćemo sve od sebe da obezbedimo narednu rundu!

Foto: Starsportphoto

 

Upitan da prokomentariše koja je po njegovom mišljenju najatraktivnija grupa, Dmitrović nije imao dilemu.

- Uveren sam da nas očekuje uzbudljivo prvenstvo! Ovaj put nemamo "grupu smrti", ali deluje mi zanimljivo grupa H u kojoj su Portugal i Urugvaj, sa kojom se naša ukršta- zaključio je Informer.rs Marko Dmitrović

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17