• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kristina Maksimović

01.04.2022

20:36

PIKSIJEV ORAO ZA INFORMER NAKON ŽREBA: Sudbina se POIGRALA SA NAMA!

Starsportphoto

Fudbal

PIKSIJEV ORAO ZA INFORMER NAKON ŽREBA: Sudbina se POIGRALA SA NAMA!

Podeli vest

Fudbaleri Srbije igraće u grupi G na Svetskom prvenstvu u Kataru, a protivnici su "već viđeni"

Dakle, pored Srbije u grupi G će se naći Brazil i Švajcarska sa kojim je Srbija igrala grupnu fazu i pre četiri godine na Mundijalu u Rusiji.

Biće to prilika za revanš nakon što su nas obe selekcije tada pobedile, a naročito će protiv evropske postojati motiv više!

Foto: fss

 

Srpski reprezentativac Nemanja Maksimović je nakon što je propratio žreb za Informer poručio:
- Sudbina se malo poigrala sa nama. Dobili smo sličnu grupu kao u Rusiji. Grupa je solidna, ali čeka nas težak posao u Kataru!

Foto: Starsportphoto

 


Na pitanje da li se najviše pribojava Brazila, Švajcarske ili Kameruna, fudbaler Hetafea nema dilemu.
- Kada pričamo o Svetskom prvenstvu, Brazil je uvek favorit za osvajanje. Svakako da je to najteži protivnik u grupi, ali sam srećan što protiv njih igramo prvu utakmicu. Verujem da možemo dobro da uđemo u meč i da ih nadigramo. Nadam se najboljem rezultatu. 

Foto: Starsportphoto

 

Imao je popularni Maksa šta da kaže i o Švajcarskoj...

- Švajcarci su nam veliki dužnici, svi znamo šta se desilo na Svetskom Prvenstvu 2018. Zbog toga smo jako motivisani i daćemo sve od sebe da im se revanširamo.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija