• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.04.2022

17:07

AGONIJA VOJVODINE SE NASTAVLJA! Dragan Radojičić ljutito: Teško je, moramo još više da radimo!

Starsportphoto

Fudbal

AGONIJA VOJVODINE SE NASTAVLJA! Dragan Radojičić ljutito: Teško je, moramo još više da radimo!

Podeli vest

Trener fudbalera Vojvodine vidno nezadovoljan posle poraza od Radničkog u Kragujevcu. Ovo je bio 6.poraz u nizu fudbalera sa Karađorđa"

Trener fudbalera Vojvodine Dragan Radojičić rekao je, posle današnjeg poraza od Radničkog 1923, da je ljut, ali da ne sme da bude razočaran i da mora da nastavi da radi. Vojvodina ni u Kragujevcu nije uspela da prekine niz poraza.

Foto: Starsportphoto©

 

- Ljut sam, ali ne mogu da dozvolim da budem razočaran, moram da nastavim da radim, da dam sve od sebe, ali ovo danas što smo videli su neki repovi koji se vuku malo duže - rekao je Radojičić, prenosi klub. 

Fudbaleri Vojvodine izgubili su danas u Kragujevcu od ekipe Radničkog 1923 sa 2:3, u utakmici 29. kola Super lige Srbije.

Novosadski tim, koji je doživeo i šesti poraz u nizu, sedmi je na tabeli domaćeg šampionata sa 36 bodova, dok je Radnički 1923 na 13. poziciji sa šest bodova manje.

- Ponovo je došlo do psihološkog pada i to nakon što smo imali dominaciju u prvom poluvremenu. Primili smo golove iz situacija za koje smo se najviše pripremali, iz prekida i posle jedne dugačke lopte od 60 metara i to je jako neozbiljno. Moram da budem malo grub, jer kada izgubiš ovako utakmicu, onda ti je jasno zbog čega si tu gde jesi, zbog čega imaš šest uzastopnih poraza - rekao je Radojičić.

-Posle smo primili i treći gol iz penala, pokušali smo da se vratimo, uradili smo sve što smo mogli, borili smo se do samog kraja, ali mislim da nismo mogli da stignemo Radnički. Ne pamtim kada mi se ovako nešto desilo, da moj tim ima takvu dominaciju, a da gubimo 3:0 i da se posle vratimo na 3:2 - dodao je on.

Vojvodina će u sredu gostovati Radu u četvrtfinalu Kupa Srbije, dok će u narednom kolu Super lige Srbije dočekati Proleter.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija