• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.04.2022

17:49

SENZACIJA NA STAMFORD BRIDŽU! Janelt i Eriksen PONIZILI šampiona Evrope! (VIDEO)

Tanjug

Fudbal

SENZACIJA NA STAMFORD BRIDŽU! Janelt i Eriksen PONIZILI šampiona Evrope! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Čelsija poraženi su kod kuće od Brentforda rezultatom 1:4 (0:0) u 31. kolu Premijer lige

Ništa nije nagoveštavalo ovakav epilog, naročito posle prvog poluvremena u kome su mreže mirovale, a Plavci propustili nekoliko povoljnih šansi.

Još kada je Ridiger na početku nastavka postigao vodeći gol za Čelsi u 48. minutu, sve je išlao na vodenicu evropskog šampiona.

A onda je usledio - potop! Razmahali su se fudbaleri Brentforda i do nogu potukli Tuhelov tim.

Samo dva minuta posle vođstva domaćina, izjednačio je Vitali Janelt na asistenciju Mbeumea, da bi već u 54. gosti stigli do potpunog preokreta pogotkom Kristijana Eriksena, pogađate ko je bio "paker" - Mbeumo!

Za samo 10 minuta odbrana Čelsija je primila tri gola i potpisala kapitulaciju. Naredni je dao ponovo Nemac Janelt i povisio na 1:3, dok je konačan rezultat postavio Visa u 87. minutu.

Posle ovog poraza, Plavci su ozbiljno ugrozili treću poziciju, trenutno imaju 59 bodova, ali i meč više od četvrtog Arsenala koji je na 54 poena. Brentford ima 33 boda i nalazi se na 14. mestu.

Mančester Siti se pobedom na gostovanju Barnliju 2:0 (2:0) vratio na lidersku poziciju i ponovo pretekao Liverpul koji je danas savladao Votford istim rezultatom.

Sve je bilo rešeno u prvom poluvremenu, kada su Kevin de Brujne i Gundongan pogodili mrežu, oba puta na asistenciju Rahima Sterlinga u 5. i 25. minutu.

Lids i Sautempton su odigrali nerešeno 1:1. Džek Harison je u 29. minutu doveo Lids u vođstvo, a izjednačio je Džejms Vord-Praus u 49. minutu.

Sautempton je 11. na tabeli sa 36 bodova, dok je Lids na 16. poziciji sa šest bodova manje.

Fudbaleri Vulverhemptona su na svom terenu pobedili Aston Vili sa 2:1.

Golom Džonija u sedmom i autogolom Ešlija Janga u 36. minutu Vulverhempton je poveo sa 2:0, a konačan rezultat postavio je Oli Votkins sa penala u 86. minutu.

Vulvsi su trenutno sedmi na tabeli sa 49 bodova, dok je Aston Vila deveta sa 36.

Fudbaleri Brajtona i Noriča su odigrali bez golova. Brajton je na 13. mestu na tabeli Premijer lige sa 34 boda, dok je Norič poslednji sa samo 18 bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija