• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.04.2022

07:04

CEO SVET PRIČA O PIKSIJEVOM POTEZU! Selektor Srbije sve frapirao, morao je ovo da radi!

Tanjug/AP

Fudbal

CEO SVET PRIČA O PIKSIJEVOM POTEZU! Selektor Srbije sve frapirao, morao je ovo da radi!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije će na Svetskom prvenstvu u Kataru igrati u G grupi protiv Brazila, Švajcarske i Kameruna

Selektor Dragan Stojković Piksi podigao je prašinu posle žreba za Svetsko prvenstvu u Kataru, o njegovom potezu svi pričaju. Stojković baš želi da podigne trofej, čak nije mogao da odoli i dodirne ga tokom fotografisanja sa kolegama.

Ljubitelji fudbala smatraju da je ono što je uradio naš selektor  "loš znak", jer je dodirnuo pehar namenjen pobedniku Svetskog prvenstva!

 

 

Naime, posle žreba  selektori 29 reprezentacija koje su se plasirale do sada u Katar, stali su da se fotografišu pored čuvene "boginje", trofeja koji je podizalo samo osam različitih reprezentacija.

Foto: fss.rs

 

U prvom planu bio je Didije Dešan, selektor Francuske, aktuelnog prvaka sveta, a odmah do njega bio je Piksi, njegov nekadašnji saigrač iz Olimpika iz Marseja. Sa druge strane je stajao Fernando Santoš, selektor Portugala, a pored je bio Zlatko Dalić, selektor Hrvatske. 

Piksi je jedini uradio "ono što se ne sme" - dodirnuo je trofej. Mnogi  ljubiteljima fudbala to je bio loš znak, a sudeći po izrazu lica tako misli i Dešan, jer je začuđeno pogledao našeg selektora.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki

pre 2 godine

Bravo Piksi. Neka gledaju. Ceo svet se ruši oni pričaju o protokolu. Da si ga i podigao pola sveta bi ti aplaudirali,pola negodovali. Dolazi vreme da bude u tvojim rukama.

maks

pre 2 godine

Može podiči samo trofej prvaka PAŠALUKA. I biti sretan što se slikao pored ovoga,. To vam je najbliže što ste došli tom trofeju-S time vaša priča završava i prije nego što je počela-

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija