• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M.

03.04.2022

10:47

CRNI PIKE, ŠOKIRAO JE SVET! Šta mu bi ovo da kaže? Španac će ovom izjavom razbesneti Šakiru!

reuters

Fudbal

CRNI PIKE, ŠOKIRAO JE SVET! Šta mu bi ovo da kaže? Španac će ovom izjavom razbesneti Šakiru!

Podeli vest

Zvezda Barselone Đerar Pike kaže da se bolje oseća kada mu zvižde navijači gradskog rivala Espanjola nego kada ima intimne odnose. Fudbaler je više od decenije sa atraktivnom kolumbijskom pevačicom Šakirom

Više volim kad mi zvižde navijači Espanjola nego kada imam seks, kaže fudbaler Barselone Đerar Pike (35)!

Bivšem reprezentativcu Španije zavide muškarci širom sveta jer je već 11 godina u vezi sa poznatom kolumbijskom pevačicom Šakirom (45), sa kojom se upoznao na snimanju spota za njenu pesmu "Vaka, Vaka", korišćenom za promociju Mundijala 2010. Par ima i dvoje dece Milana (9) i Sašu (7) i u skladnoj su vanbračnoj zajednici, zbog čega je Pike nesvakidašnjom izjavom šokirao svet.

Foto: reuters

 

Šarmantan i duhovit

Namerno ih provocira

Odgovorim na zvižduke smejanjem, pa se još više naljute. Uživam u tome više nego protiv Reala
Đerar Pike

On je objasnio da za njega nema ništa bolje nego kada razljuti navijače protivničkog kluba, pogotovo kada je u pitanju gradski rival Espanjol. U prilog tome govori i što je štoper postigao šest golova protiv Espanjola u karijeri, više nego protiv bilo kog drugog kluba.

- Volim da idem u goste Espanjolu, stalno mi zvižde. Vi na to odgovorite smejanjem, a navijači se još više ljute. Ne postoji ništa što bih mogao da uporedim sa tim vrhunskim osećajem. Rekao bih da je to bolje od seksa. Uživam u zviždanju čak i više nego u igranju protiv Real Madrida - ispričao je Španac.

Foto: reuters

Šakira će udaviti Pikea



Pike je gostovao u podkastu čuvenog španskog jutjubera Đordija Vajlda i govorio čak dva i po sata. Njegov stajling je posebno privukao pažnju jer se pojavio u duksu koji, prema komentarima na Jutjubu, deluje kao da ga nosi samo u kući. Bio je i neočešljan, ali, kako tvrde njegovi fanovi, šarmantan i duhovit i u intervjuu je pokazao da je normalan čovek uprkos milionima koje je zaradio. Međutim, izgleda da se Pike previše opustio, ali nije za sada poznato da li je izjavom razljutio slavnu pevačicu.

Ženi brani da priča

 

Pevačica Šakira je nedavno otkrila da joj suprug brani da priča pohvalno o njemu u javnosti, ali ga nije poslušala. Barselona je 20. marta deklasirala Real Madrid sa 4:0, a Kolumbijka se oglasila na Instagramu.
- Đerar mi obično ne dozvoljava da ovakve stvari govorim u javnosti. Međutim, samo on može da odigra ovako herojski, uprkos povredi koju ima i koja mu zadaje bol i nelagodu. Uvek daje sve od sebe. Nije što je moj muž, ali on je najbolji štoper sveta. Rekla sam svoje - napisala je Šakiru uz fotografiju na kojoj pokazuje broj golova, četiri.

Gađao paparace

O Šakiri više nije pričao, ali jeste o brojnim kontroverznim temama. Dotakao se i alkohola u svlačionici Barselone i između redova otkrio da ga ponekad konzumira.

Foto: reuters

 



- Mi smo mladi ljudi i moramo pronaći pravi trenutak da popijemo. Ako ne možete da izbalansirate karijeru i provod, to ide vama na dušu - dodao je Pike.

Iako su Šakira i Pike jedan od najatraktivnijih parova u Španiji, foto-reporteri i novinari ih ne prate već godinama. Za to je zaslužan fudbaler.

- Ne prate me već četiri ili pet godina. Gađao sam im automobile jajima, a dva su ih pogodila, pa se više nikada nisu vratili - zaključio je Pike.
S. M.


 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija