• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.04.2022

14:45

SRBI SLAVILI SA VIOLOM! VAR doneo sreću Fiorentini, Empoli PROKLINJE tehnologiju! (VIDEO)

Tanjug

Fudbal

SRBI SLAVILI SA VIOLOM! VAR doneo sreću Fiorentini, Empoli PROKLINJE tehnologiju! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Fiorentine pobedili su Empoli u prvoj utakmicu nedeljnog programa 31.kola Serije A rezultatom 1:0 (0:0)

Iako je Fiorentina imala inicijativu prvom poluvremenu, Empoliju je poništen gol. u 39.minutu lep gol  postigao je Di Frančesko,  momci u plavom su se poradovali, ali se oglavio VAR i javio glavnom sudiji javio je pre postiganja gola načinjen prekršaj  nad golmanom domaćih, Teraćijanom.

Pogodak je u 53. minutu poništen i "ljubičastima", zbog ofsajda, tako da se Artur Kabral uzalud radovao.

Četiri minuta kasnije Empoli je ostao sa desetoricom pošto je drugi žuti karton, automatski i crveni, dobio Sebastijano Luperto. To su domaći kaznili i samo minut posle toga, gol odluke postigao je Nikolas Gonzales, posle prekida i ubačene lopte Kristijana Barzaglija je sjajno reagovao na centaršut i poslao loptu u levi donji ugao za 1:0.

Foto: Reuters

 

I to je gledano u VAR studiju, ali je na kraju utvrđeno da je sve bilo regularno i tim sa "Artemio Frankija" je tako stigao do bodova.

Srpski reprezentativci Nikola Milenković i Aleksa Terzić našli su se u timu Viole, popularni Bleki je odigrao ceo meč, dok je bivši igrač Zvezde dobio priliku u 86. minutu umest asistenta kod jedingo gola Biragija.

Fiorentina je posle ovog trijumfa na osmom mestu sa 50 bodova, dok je Empoli na 12. poziciji i ima 33 poena.

 

SERIJA A

31. kolo

Subota:
Specija - Venecija 1:0 (0:0)
Gjasi 90+3

Lacio - Sasuolo 2:1 (1:0)
Lazari 17, Milinković-Savić 51 – Traore 90+5

Salernitana - Torino 0:1 (0:1)
Beloti 18p

Nedelja
Fiorentina - Empoli 1:0 (0:0)
Gonzales 58

15.00 Atalanta - Napoli
15.00 Udineze - Kaljari
18.00 Sampdorija - Roma
20.45 Juventus - Inter

Ponedeljak
18.30 Verona - Đenoa
20.45 Milan - Bolonja

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Zapad želi da amortizuje otpor Srbije ulasku tzv. Kosova u SE! Milivojević: Priština ništa nije uradila u vezi sa osnivanjem ZSO!
Politika

Zapad želi da amortizuje otpor Srbije ulasku tzv. Kosova u SE! Milivojević: Priština ništa nije uradila u vezi sa osnivanjem ZSO!

Kako se bliži 16. maj kada bi Komitet ministara u Strazburu trebalo da donese konačnu odluku da li će lažna država Kosovo ući u Savet Evrope, tako su sve glasnije najave da bi ovaj korak Prištine mogao da se odloži i uslovi formiranjem Zajednice srpskih opština. Takvu tezu zastupa i diplomata Zoran Milivojević, koji ocenjuje da bi to mogla da bude izlazna strategija Zapada kako bi se izbegle podele i rizik od kompromitovanja i neuspeha.

06.05.2024

09:40

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Nevena ostala bez šake, Adriana se pravila mrtva da je ne ubije: Potresna priča roditelja o pucnjavi u Duboni
Hronika

Nevena ostala bez šake, Adriana se pravila mrtva da je ne ubije: Potresna priča roditelja o pucnjavi u Duboni

Devet osoba je ubijeno, a 12 povređeno u masovnoj pucnjavi koju je u noći 4. maja 2023. godine počinio Uroš Blažić u selima Dubona i Malo Orašje. Tih 12 ljudi imalo je sreću da preživi, ali su posledice koje su ostale trajne. Nevena Vujić iz Dubone je u tom trenutku imala 19 godina. Pogođena je sa više hitaca, a zbog ozbiljnosti povreda joj je amputirana leva podlaktica. Andrijana Mitrović iz Malog Orašja ostala je živa jer se pravila da je mrtva, te joj Blažić nije prišao.

06.05.2024

09:07

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija