• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.04.2022

15:33

MITROVIĆ GAZI SVE PRED SOBOM! Novo priznanje za srpskog golgetera!

Reuters

Fudbal

MITROVIĆ GAZI SVE PRED SOBOM! Novo priznanje za srpskog golgetera!

Podeli vest

Napadač Fulama Aleksandar Mitrović našao se u idealnih 11 40. kola engleskog Čempionšipa

Srpski centarfor je bio dvostruki strelac u pobedi protiv Kvins Park Rendžersa i na taj način stigao do 37. gola u sezoni. 

Fulam je posle  ovog ostao na prvoj poziciji sa 80 bodova, tako da se našem asu smeši povratak u Premijer ligu.  Mitar je sa ova dva gola približio rekordu rekordu po broju golova u jednoj sezoni, nedostaje mu još šest.

Foto: Reuters

 

Mitrović je u 14. minutu posle sjajne akcije navalnog reda ekipe iz Londona zatresao mrežu protivnika. Fabio Karvaljo je sve uradio, izmenjao dupli pas sa jednim igračam Fulama, a potom pronašao na ivici peterca Mitrovića, koji odatle ne greši.

To nije bilo sve, pošto je u drugom poluvremenu još jednom uspeo da pogodi mrežu "policajaca". Ovog puta je to učinio iz penala u 76. minutu.

 

 

 

Priliku da popravi svoj golgeterski učinak Aleksandar Mitrović imaće 10.aprila na "Krejvin Kotidžu" protiv Koventrija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija