• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.04.2022

18:34 >> 18:37

DELIJE I GROBARI SU OVO ČEKALI! Zna se kada se igra VEČITI DERBI za TITULU!

Starsportphoto

Fudbal

DELIJE I GROBARI SU OVO ČEKALI! Zna se kada se igra VEČITI DERBI za TITULU!

Podeli vest

Vikend pred nama donosi poslednje kolo Superlige Srbije, a nakon odigranih utakmica biće poznat raspored u plej-ofu

Kompletan program 30. kola Superlige Srbije zakazan je za nedelju. Prvo će na teren izaći crveno-beli pošto će od 17 časova dočekati Radnički iz Kragujevca. Jasno je da četa Dejana Stankovića drži sve u svojim rukama i ukoliko upiše pobedu crveno-beli će biti prvi na tabeli. 

Sa druge strane, Partizan od 19:05 dočekuje Čukarički, koji trenutno sa klupe predvodi bivši kapiten klub iz Humske - Saša Ilić. Izvesno je da crno-beli imaju daleko teži zadatak u poslednjem kolu. 

Za sada je poznato pet sigurnih učesnika plej-ofa (Crvena zvezda, Partizan, Čukarički, Radnički Niš i TSC), kao i pet učesnika plej-auta u borbi za opstanak (Spartak, Radnički 1923, Proleter, Metalac i Novi Pazar). Ostale nepoznanice biće razjašnjene u kolu koje je na programu od subote do ponedeljka, kao i konačni poredak.

Foto: Starsportphoto

Za kraj, određena je i satnica novog večitog derbija. On će se igrati 16. aprila od 18 časova, ali još uvek nije poznato da li će domaćin biti Crvena zvezda ili Partizan. To zavisi od raspleta u poslednjem kolu - prvoplasirana ekipa će biti domaćin, a ishod 167. večitog derbija verovatno će odlučiti i šampionsku trku!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija