• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.04.2022

21:06

PRVI ČOVEK FIFA ODLEPIO ZBOG PITANJA! Italija u Kataru? BUDIMO OZBILJNI, MOLIM VAS! Ipak, PLAČE MI SE...

Tanjug

Fudbal

PRVI ČOVEK FIFA ODLEPIO ZBOG PITANJA! Italija u Kataru? BUDIMO OZBILJNI, MOLIM VAS! Ipak, PLAČE MI SE...

Podeli vest

Predsednik FIFA, Đani Infantino, još jednom je odbacio mogućnost da se Italija naknadno pozove na Mundijal

Aktuelni šampion Evrope neće se naći u Kataru, a navijači i tamošnja javnost nadali su se da bi azuri mogli da uskoče umesto Irana, ali to neće biti slučaj...

U centru pažnje je bio Iran zbog kršenja ljudskih prava na meču sa Libanom, pošto su zabranili ulazak na stadion za 2.000 žena.

Ipak, to nije bio dovoljan razlog da ih FIFA suspenduje, a tu mogućnost je prva odbacila Evelina Kristilin, funkcionerka FIFA.

Foto: Tanjug

 

I Infantino deli isto mišljenje kao svoja koleginica, pa je malo izrevoltirano poručio:

- Budimo ozbiljni, molim vas -  odgovorio je Infantino i dodao, ipak, "da mu se plače kad zna da Italije neće biti u Kataru".

Još jednom je zagolicao maštu navijačima i rekao da se nada da će se Svetsko prvenstvo ubuduće češće igrati, tačnije, na svake dve godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija