• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2022

18:01

RAD DOČEKUJE VOJVODINU U KUPU! Kapiten GRAĐEVINARA poručuje: Voša je favorit, ali neka se ponovi Napredak!

Fudbal

RAD DOČEKUJE VOJVODINU U KUPU! Kapiten GRAĐEVINARA poručuje: Voša je favorit, ali neka se ponovi Napredak!

Podeli vest

Kup utakmnica između Rada i Vojvodine na programu je u sredu od 18.30 na Banjici

Fudbaleri Rada ne igraju kako bi želeli u Prvoj ligi Srbije, a to se može reći i za Vojvodinu kada je u pitanju elitni rang! 

Ipak, i vrapci na grani znaju da se u Kupu Srbije često režiraju iznenađenja, a tome se nada i beogradski tim! Na minulom meču koji su Građevinari odigrali protiv Kabela, sa kapitenskom trakom na ruci Miloš Radivojević je predvodio svoj tim do pobede, a tom prilikom upisao se i u strelce!

Foto: Starsportphoto

 

- Napokon smo uspeli da slavimo, iako smo mnogo ranije to zaslužili! Sreća nam nije bila saveznik, a realizacija najveća boljka! Sada u dobrom raspoloženju dočekujemo tim koji je za svaki respekt, ali koji je u i te kako lošoj seriji. Oni dolaze pod imperativom moranja u Beograd, a mi ćemo dati sve od sebe da još malo sačekaju na trijumf- kaže Miloš Radivojević za Informer.rs.

Sjajni defanzivac, koji je uz Marka Blažića najbolji igrač Rada, osvrnuo se na put svog tima do četvrtfinala kupa!

- Pobedili smo lidera Srpske lige, Slogu, a nakon toga favorizovani Napredak! Iako nemamo nameru da pretimo Vojvodini, imamo pravo da se nadamao i priželjkujemo iznenađenje

Iskusni defanzivac koji pokriva pozicije levog beka i štopera, u karijeri je igrao za brojne superligaške i inostrane klubove i upoznat je sa kvalitetom narednog protivnika! Ostao je da pomogne klubu kada mu je bilo najteže, a sada se nada da će napokon fortuna biti uz nebesko plave. 

Foto: Starsportphoto

 

- Znam gotovo sve igrače gostiju, imaju dobar tim, poznajemo se iz Superlige, a i nekadašnji igrači Rada, Busnić i Lazarević sada pružaju dobre partije u dresu tima iz Novog Sada! Priželjkujemo svi da nam se ponovi igra koja nas je krasila u prošlom meču, ali i protiv ekipe iz Kurševca kada smo ih eliminisali! Verujemo u sebe i nadamo se da ćemo obradovati navijače na našem stadionu- zaključio je Miloš Radivojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sestra ubijenog čuvara iz Ribnikara otvorila dušu: Dragan mi je raspoložen došao u san, posle mi je bez njega bilo još teže!
potresno svedočenje

Sestra ubijenog čuvara iz Ribnikara otvorila dušu: Dragan mi je raspoložen došao u san, posle mi je bez njega bilo još teže!

Radica Vlahović, sestra ubijenog radnika obebeđenja i čuvara osnovaca u OŠ "Vladislav Ribnikar," Dragana Vlahovića (53), godinu dana posle tragedije, podelila je neopisivu bol i tugu koju oseća i danas kao prvog dana kada je do nje došla tragična vest da joj je brat stradao na radnom mestu koje je voleo i gde je bio voljen

03.05.2024

11:25

Planeta

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!
Planeta

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!

Od Linkolnove pobede na izborima, pa do danas svi američki predsednici bili su ili iz Republikanske ili iz Demokratske partije, a uspostavljena je dominacija ove dve stranke i u Kongresu. Formalno, postoje i druge koje mogu da učestvuju na izborima. Međutim, njihovi rezultati su zanemarljivi, navodi se u analizi Instituta za politiku i ekonomiju jugoistočen Evrope (IPESE)

03.05.2024

10:36

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija