• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2022

23:09

LEGENDARNI FUDBALER POSTAJE BOKSER! Bivši ŠAMPION sveta ulazi u ring!

Tanjug/AP

Fudbal

LEGENDARNI FUDBALER POSTAJE BOKSER! Bivši ŠAMPION sveta ulazi u ring!

Podeli vest

Patris Evra, nekada sjasjni desni bek Mančester junajteda, vraća se iz penzije, ali u sasvim drugi sport

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda i reprezentacije Francuske, Patris Evra, ne može da miruje u fudbalskoj penziji te je tako odlučio da se okuša u drugom sportu, ni manje ni više nego u boksu.Tako je Evra prvi meč zakazao za 30. april, i to, protiv Adama Saleha, influensera sa Youtuba i boksera.

Foto: reuters

 

 

 

 

- Imam veliko poštovanje za sve boksere širom sveta. Ulazim u bokserski svet sa poniznošću, poštovanjem i uzbuđenjem zbog ovog sporta. Spreman sam da učim - poručio je Patris Evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adam Saleh (@adamsaleh)

 

Sa druge strane, Evrin prvi rival u ringu Saleh je uveren u pobedu.

- Evrin tim je izabrao mene i napravio je grešku. Počinje boksersku karijeru, ali ja ću odmah i da mu je završim. Stvarno veruju da može da me nokautira, to su mi rekli preko telefona "Da li si sprema da te Evra nokautira?" -  rekao je Saleh.

Sve u svemu, bokserski svet dobio je bivšeg fudbalera, a kako će se meč završiti videće se 30. aprila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija