• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2022

08:03

PREOKRET! NIKO NE MOŽE DA VERUJE! Roman Abramovič kupuje ovaj klub!

reuters

Fudbal

PREOKRET! NIKO NE MOŽE DA VERUJE! Roman Abramovič kupuje ovaj klub!

Podeli vest

Roman Abramovič je zbog rata u Ukrajini i veza sa Vladimirom Putinom mora da proda Čelsi, ali ne odustaje od fudbala

Podsećamo da su Romanu Abramoviću uvedene sankcije u Velikoj Britaniji, pa je bio primoran da proda "plavce", ali je Rus nezaustavljiv, ipak ga neće oterati iz fudbala tako lako.

Mediji u Turskoj prenose da će ruski tajkunkupiti Gectepe, koji se bori za opstanak u tamošnjoj ligi. Kako se navodi, Abramovič ima ozbiljne planove sa klubom iz Izmira, a eventualno ispadanje neće mnogo uticati na ruskog milijardera. Gectepe je trenutno 18. na tabeli sa 27 osvojenih bodova, pa će se u poslednjih sedam kola boriti za opstanak.

Foto: reuters

Roman Abramovič

 

Pre nekoliko dana se pojavila informacija da je Roman navodno zainteresovan da investira u CSKA iz Moskve. Ali, kako trenutno stvari stoje, izbor je ipak pao na klub iz Turske. 

Navodno, već u narednih 48 sati trebalo bi da bude predstavljen kao novi većinski vlasnik Geztepea. Ovo je malo neočekivano, s obzirom na to da se klub bori za opstanak.

Turska je inače jedna od zemalja koja nije uvela Abramoviču sankcije, dozvolili su mu i da "usidri" svoju jahtu, a potom je ruskom oligarhu stigao predlog da razmotri investiranje u Geztepe. 

Turski novinar Ragip Sojlu navodi da će zvanična potvrda biti saopštena u petak, a zanimljivo je da će Abramovič tamo zateći i bivšeg igrača Vojvodine Dženana Burekovića.

Abramovič je prethodno učestvovao u pregovorima Rusije i Ukrajine u Turskoj.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija