• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.04.2022

07:01

ČULO SE DO HOLANDIJE! Mančester junajted DOGOVORIO novog menadžera! Evo ko MENJA Nemca na klupi!

Reuters

Fudbal

ČULO SE DO HOLANDIJE! Mančester junajted DOGOVORIO novog menadžera! Evo ko MENJA Nemca na klupi!

Podeli vest

Kako prenose holandski i ostrvski mediji šef struke Ajaksa Erik Ten Hag preuzeće Đavole na kraju neuspešne sezone

Prema pisanju holandskog i engleskog ESPN-a Mančester junajted i Erik Ten Hag postigli su definitivan dogovor oko angažmana za narednu sezonu.

Holanđanin je završio još jednu rundu pregovora, nakon prošlog meseca, pa je potukao konkurenciju koju je imao u Argentincu Maurisiju Poketinu i Špancima Luisu Enrikeu i Đulenu Lopetegiju.

Gigant sa Old Traforda u Ajaksovom treneru vidi dugoročno rešenje za naslednika Olea Gunara Solskjera, a u izboru su učestvovali privremeni trener Ralf Rangnik koji će od leta preuzeti savetodavnu ulogu, te suvlasnik Džoel Glejzer, generalni direktor Ričard Arnold, tehnički direktor Daren Flečer i sportski direktor Džon Murto.

 

Čelnici Junajteda su rešili da više ne odugovlače sa donošenjem odluke i rešili su da plate otkupnu klauzulu od 2.000.000 evra za Ten Haga.

Sjajni stručnjak navodno već pravi planove za igrački kadar i kao najveću želju vidi – Rubena Nevesa. Organizator igre premijerligaša Vulverhemptona nedavno je javno govorio o planovima da napravi iskorak u karijeri i zaigra za klub koji se takmiči u Ligi šampiona.

 

 

Njegov agent je Žorž Mendeš, koji vodi karijeru Kristijana Ronalda i poslovično ima dobre odnose sa ljudima iz Junajteda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija