• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2022

22:23

SRPSKA GOL-MAŠINA REŠETA I NEMA NAMERU DA STANE! Mitrovićev 38. pogodak u sezoni! (VIDEO)

Reuters

Fudbal

SRPSKA GOL-MAŠINA REŠETA I NEMA NAMERU DA STANE! Mitrovićev 38. pogodak u sezoni! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović postigao je 38. gol u sezoni na gostovanju Midlzbrou

Nema kraja golgeterskom nizu Aleksandra Mitrovića! Delovalo je da je srpska gol-mašina stala nakon postavljenog rekorda, ali nije! Napadač Fulama ponovo je zatresao mrežu u Čempionšipu, a poslednja žrtva je Midlzbro.

Taman kada se činilo da će derbi 30. kola Čempionšipa biti završen bez golova, srpski napadač je pokvario žurku na Riversajdu i u 73. minutu doveo Kolibare do prednosti od 1:0!

Hari Vilson je izveo slobodan udarac, poslao loptu na peterac gde je Aleksanar Mitrović bio sam kao duh. Za napadača njegovih kvaliteta - prelak zadatak! 

Mitrović je ovim golom stigao do broja 38 ove sezone u Čempionšipu, dodatno pojačao svoj rekord, a do kraja je ostalo još sedam utakmica! Ovim tempom Srbin bi lako mogao da broji i preko 40...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija