• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.04.2022

07:51

POSEBNI BESNEO POSLE PORAZA! Evo koga je KRITIKOVAO Murinjo! Imao je POSEBAN zahtev za UEFA!

reuters

Fudbal

POSEBNI BESNEO POSLE PORAZA! Evo koga je KRITIKOVAO Murinjo! Imao je POSEBAN zahtev za UEFA!

Podeli vest

Fudbaleri Rome poraženi su u prvom meču četvrtfinala Lige konferencija od Bodea u Norveškoj, a trener Vučice Žoze Murinjo bio je veoma ljut nakon utakmice

Uspeli su Norvežani da drugi put u tri meča savladaju Italijane, pa su posle "šestice" u grupnoj fazi, kada su trijumfovali sa 6:1, ponovo slavili protiv Rome sa 2:1.

Zanimljivo da je Bode u isto toliko utakmica dao Vučici čak 10 golova, ali je druga stvar posebno razbesnela trenera kluba sa Olimpika Žozea Murinja.

Slavni Portugalac bio je besan na uslove u kojima je igrana utakmica, na veštačkoj travi, kao i na mnoge odluke sudijske trojke, pa je u revanšu zahtevao bolje delioce pravde.

- Dva gola su dva gola. Jedan je iz prekida, što znači da dolazi usled nedostatka koncentracije. Prvi gol koji smo primili je smešan... Ono što mene najviše brine je povreda Mančinija. Smatram da je do nje došlo zbog veštačkog terena. Nemam problem da kažem da smo i dalje favorit za polufinale. Imam puno poverenje u svoje igrače, domaće teren i naše navijače, iako igramo protiv dobrog rivala. Uveren sam i da ćemo imati dobrog sudiju i njegove pomagače. Setite se da nam u prošlom meču protiv njih u Rimu nisu dosuđena dva čista penala. Danas u prvom poluvremenu dva gola su sprečena zbog ofsajda, a u finišu meča nam je dosuđen ofsajd iako je igrač bio u liniji - rekaoje Murinjo odmah posle utakmice za Skaj sport.

Jedini gol za Romu dao je Lorenco Pelegrini i stigao do 12. pogotka u sezoni, postavivši rekord karijere.

- Može on i bolje. Mora bolje s obzirom na kvalitet koji poseduje - nije štedeo kritike Murinjo i na račun kapitena svog kluba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija