• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2022

11:14

Zvezda dočekuje Radnički za OVERU PRVOG MESTA, Partizan očekuje TEŽAK ISPIT NA BANOVOM BRDU!

Starsportphoto

Fudbal

Zvezda dočekuje Radnički za OVERU PRVOG MESTA, Partizan očekuje TEŽAK ISPIT NA BANOVOM BRDU!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde u poslednjem 30. kolu ligaškog dela Superlige dočekuju Radnički iz Kragujevca (nedelja, 17.00, Arena 1 premium), dok će Partizan gostovati Čukaričkom na Banovom brdu (nedelja, 19.05, Arena 1 premijum)

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće kragujevački Radnički u poslednjem, 30. kolu ligaškog dela Superlige (nedelja, 17.00, Arena 1 premium), kada će imati priliku da overe prvo mesto na tabeli pred start plej-ofa!

Izabranicima Dejana Stankovića je potreban trijumf kako bi obezbedili lidersku poziciju i prednost domaćeg terena u narednom "večitom derbiju" protiv Partizana. Taj duel je zakazan za sledeću subotu i najverovatnije će odlučiti kome će pripasti titula šampiona Srbije.

Foto: Starsportphoto

 



Crveno-beli imaju ulogu favorita protiv ekipe koju u prolećnom delu sa klupe uspešno vodi Nenad Lalatović, bivši kapiten i trener kluba s "Marakane". Temperamentni stručnjak preuzeo je Kragujevčane kada su bili poslednji, a sada su 13. na tabeli.

- Verujem u nas i u ono što radimo, a to pokazujemo na utakmicama. Ovo je samo jedan meč u nizu koji nas vodi ka završnom cilju. Po meni je Nenad Lalatović jedan od najboljih trenera sa ovih prostora. Ovo nije stvar "ulizivanja", niti hvaljenja, to pričaju rezultati. Svaka ekipa u kojoj je bio Lalatović je imala prepoznatljiv način pristupa utakmici tokom svih 90 minuta. Njegove ekipe igraju agresivno, znaju tačno šta rade, kako stoje na terenu i kako mogu da kazne protivnika - kazao je Dejan Stanković.

Foto: Starsportphoto

 

Za izabranike Aleksandra Stanojevića (nedelja, 19.05, Arena 1 premijum) duel sa "brđanima" biće još jedan težak test, ali ujedno i priprema za ono što sledi naredne subote, a to je poslednji večiti derbi u sezoni. Ta utakmica će najverovatnije rešiti i pitanje novog prvaka Srbije. U slučaju da i Partizan i Zvezda pobede u ovoj rundi, onda će crveno-beli kao lideri dočekati start plej-ofa, pa će najveći rivali narednog vikenda snage odmeriti na "Marakani".

- Znamo svi da je teško igrati na Banovom brdu, tako da ulazimo maksimalni koncentrisani i motivisani. Kadrovska situacije je dobra, svi su se vratili sem Obradovića. Videćemo da li su svi spremni, ali svi su zdravi - rekao je Stanojević.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija