• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.04.2022

11:02

INFORMER SAZNAJE, SAŠI ILIĆU PRETI OTKAZ! Uprava Čukaričkog besna na trenera, zakazan sastanak!

Starsportphoto

Fudbal

INFORMER SAZNAJE, SAŠI ILIĆU PRETI OTKAZ! Uprava Čukaričkog besna na trenera, zakazan sastanak!

Podeli vest

Nova bura u srpskom fudbalu! Trener Čukaričkog Saša Ilić, kako saznaje Informer, mogao bi da dobije otkaz


Mnogo bure izazvao je meč između Čukaričkog i Partizana u poslednjem kolu regularnog dela Superlige. Meč je završen bez pobednika i golova, a crno-beli smatraju da su oštećeni za čist crveni karton. Partizan tako u plej-of ulazi sa dva boda zaostatka u odnosu na Zvezdu.

Nisu posle meča bili besni samo crno-beli iz Humske. U toku današnjeg dana očekuje je sastanak sportskog direktora Čukaričkog Vladimira Matijaševića i trenera Saše Ilića, saznaje Informer. Na Banovom brdu su imali šta da kažu i zamere treneru nakon utakmice, iako je Čuka ostala neporažena.

Foto: Starsportphoto

 

Još nije siguran epilog sastanka, ali jedna od opcija je razlaz sa trenerom zbog dešavanja pred utakmicu sa Partizanom. Iliću, inače legendi Partizana, zamereno je što je hteo da izvede izmešan sastav protiv crno-belih umesto najjači tim. Reagovala je uprava koja je insistirala na najjačem timu i obećala premije igračima ako ne izgube.

To nije sve! Dodatno ih je iznerviralo što nakon utakmice Ilić jedini nije hteo da ide na klupsku večeru posle remija, bio je po svemu sudeći nezadovoljan ili tužan zbog remija. Takođe, Ilić, koji nije poznat po tome što komentariše suđenje, sad je otišao korak dalje. Rekao je nakon remija sa crno-belima da je njegov igrač trebalo da dobije crveni karton.

Podsećamo, centarfor Partizana Rikardo, trčeći u kontranapad, srušen je na polovini "brđana" startom defanzivca Čukaričkog Bojana Kovačevića. On je u tom momentu bio poslednji u odbrani. Crno-beli su smatrali da je zaslužio crveno-karton, ali ne i sudija Novak Simović.

Imali smo mnogo mladih igrača, počevši od mladog Kovačevića, koji ima nepunih 18 godina, koji je napravio direktan crveni karton, koji sudije nisu videle, imao je i još nekoliko propusta, posle se popravio. Mi potenciramo da forsiramo mlade igrače, jer mi nismo Partizan, koji mora da juri titulu i ne sme da trpi mlade igrače koji prave kikseve poput Kovačevića, raduje nas što smo treći, imaćemo priliku i mi ćemo davati šansu još mladim igračima - rekao je Saša Ilić, a potom još jednom ponovio: 

- Retko kada komentarišem suđenje, ali činjenica je da je Bojan Kovačević napravio faul, koji je trebalo da se sankcioniše crvenim kartonom - zaključio je Saša Ilić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija