• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.04.2022

07:16

JEZIVI SNIMCI! Ovako se autobus zakucao u automobil! Fudbaler se bori za život! (VIDEO)

prtintscreen

Fudbal

JEZIVI SNIMCI! Ovako se autobus zakucao u automobil! Fudbaler se bori za život! (VIDEO)

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Real Madrida i bivši reprezentativac Kolumbije Fredi Rinkon je u kritičnom stanju nakon teške saobraćajne nesreće

Kako prenose mediji, Rinkon se bori za život, u ozbiljnoj je zdravstvenoj situaciji, a sada su se pojavili i prvi snimci sa mesta nesreće.

Na Rinkonov automobil je pri velikoj brzini naleteo autobusu. Osim njega, u kolima su bile još tri osobe. Rinkon je prevezen u bolnicu u Kaliju. Hitno je operisan, a doktori su istakli je doživeo ozbiljne povrede glave.

Na kolumbijskoj televiziji su se pojavili snimci nesreće, pokazani su slupani automobil u kom se nalazio Rinkon, ali i još žešće oštećeni autobus koji je naleteo na auto.

 

 

 

Na najnovijem snimku nesreće vidi se kako autobus pri velikoj brzini udara u vozilo, a radilo se o snimku sa obližnje sigurnosne kamere, objavili su mediji u Kolumbiji

Zdravstveno stanje Fredija Rinkona je delikatno. On je u kritičnoj situaciji, jer je doživeo tešku povredu glave. Uskoro će biti operisan, a onda biti premešten u intenzivnu negu  naveo je pomenuti doktor.

Rinkon je tokom bogate igračke karijere nastupao za Real Madrid, Napoli, Palmeiras, Korintijans, Kruzeiro, Santos, Amerika de Kali i Santa Fe. Evo šta su sve kamere zabeležile na licu mesta:

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija