• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.04.2022

10:59

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE je novi trener Čukaričkog! Ekspresno našli zamenu za Ilića!

Starsportphoto

Fudbal

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE je novi trener Čukaričkog! Ekspresno našli zamenu za Ilića!

Podeli vest

Uprava Čukaričkog pronašla je trenera koji će voditi ekipu do kraja sezone, nakon što je klub raskinuo saradnju sa Sašom Ilićem

U pitanju je  Milan Lešnjak, koji je u karijeri već vodio Čukarički. On je  2016. godine sa Brđanima u samo četiri dana pobedio i Crvenu zvezdu i Partizan na gostujućem terenu.

Bio je i direktor Omladinske škole kluba sa Banovog brda, a donedavno je obavljao funkciju koordinatora u FK BASK - ekipi koja ima poslovno-tehničku saradnju sa Čukom.

Milan Lešnjak novi trener Čukaričkog 

Lešnjak će već ovog utorka voditi trening, a debitovaće u subotu od 14 časova protiv TSC-a.

- Ekipa je igrala dobro tokom sezone, čvrsto drži treću poziciju, na putu je da izbori plasman u Evropu. Već sam u sistemu Čukaričkog, u poslednje vreme kroz saradnju sa BASK-om, gde je klub slao mlade igrače na kaljenje. Sada sam preuzeo ulogu šefa struke, sa ciljem da najpre u narednih sedam mečeva plej-ofa odigramo takmičarski fudbal, da probamo mlade igrače, da vidimo ko je od njih za velika dela. Uvek sam tu za klub, to nikad nije bilo sporno. Na nama je da najpre matematički osiguramo treće mesto, pa da potom imamo još više prostora za mlade momke. A Čukarički zaista ima dobru ekipu, vrlo talentovanu, sa odličnim balansom starijih, iskusnijih i mlađih prvotimaca - izjavio je 46-godišnji trener za klupski sajt.

 

Foto: fk čukarički

Milan Lešnjak novi trener Čukaričkog

 

Čukarički je posle remija sa Partizanom (0:0) raskinuo saradnju sa trenerom Sašom Ilićem. Zamereno mu je što je hteo da izvede izmešan sastav protiv crno-belih umesto najjači tim. Reagovala je uprava koja je insistirala na najjačem timu i obećala premije igračima ako ne izgube.

Dodatno ih je iznerviralo što nakon utakmice Ilić jedini nije hteo da ide na klupsku večeru posle remija, kao i što je nakon remija sa crno-belima rekao da je njegov igrač trebalo da dobije crveni karton.

Foto: Starsportphoto

Saša Ilić

Lešnjak je svojevremeno nosio dresove Zvezde, Obilića, Klub Briža i Saturna, a kao trener vodio je i Napredak iz Kruševca i Rudar Pljevlja. Takođe, bio je selektor omladinaca Srbije i trener U 19 ekipe Zvezde.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17