• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.04.2022

15:58

VLAHOVIĆ ĆE VREDETI 250 MILIONA EVRA! Italijan podigao Evropu na noge, biće Srbin najbolji na svetu!

Reuters

Fudbal

VLAHOVIĆ ĆE VREDETI 250 MILIONA EVRA! Italijan podigao Evropu na noge, biće Srbin najbolji na svetu!

Podeli vest

Prvi operativac Udinezea Pjerpaulo Marino predviđa da će vrednost Dušana Vlahovića u naredne dve do tri godine dostići i 250 miliona evra

Dušan Vlahović je jedan od igrača nove generacije fudbalera koji privlače najviše pažnje, a posebno je to slučaj od ove zime, kada je u transferu vrednom preko 80.000.000 evra prešao iz Fiorentine u Juventus.

I u torinskom velikanu je nastavio da postiže golove, trenutno je drugi strelac Serije A, a zbog toga mu mnogi predviđaju još veće stvari kasnije u karijeri. Jedan od njih je i Pjerpaolo Marino.

Foto: Reuters/Alberto Lingria

 

Generalni direktor Udinezea pričao je o mnogo tema za italijanske medije, a posebnu pažnju je iskoristio da priču o Juventusu.

Nahvalio je trenera Masimilijana Alegrija, ali i Dušana Vlahovića, uporedivši ga sa Pjetrom Anastasijem, legendarnim napadače Juventusa koji je igrao za Juventus od 1968. do 1976. godine.

Foto: Starsportphoto©

 

- On pripada kategoriji najboljih. Za mene, Dušan je nešto poput Anastasija. On će biti novi Levandovski, iako ima drugačiju mehaniku. Vlahović će biti najbolji napadač na svetu za dve-tri godine i postaće igrač od 200-250 miliona evra -  rekao je Marino za "Tutosport".

Od dolaska u Torino, Vlahović je na 13 utakmica postigao šest golova i zabeležio dve asistencije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija