• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2022

09:17

TUHEL LJUT, KIPTI OD BESA: Sudija se zabavljao s Anćelotijem, uživali su, smejali se...

reuters

Fudbal

TUHEL LJUT, KIPTI OD BESA: Sudija se zabavljao s Anćelotijem, uživali su, smejali se...

Podeli vest

Menadžer Čelsija Tomas Tuhel kipti od besa posle eliminacije iz Lige šampiona

Čelsi je završio učešće u najelitnijem evropskom takmičenju, uprkos pobedi u revanšu na Santijago Bernabeu (3:2).

Madriđani su uz dosta muke uspeli da odbrane prednost iz utakmice odigrane u Londonu (3:1). Čelsi je imao prednost od 3:0, ali nije uspeo da napravi podvig i eliminiše kraljevski klub. Rodrigo je u 80. minutu doneo produžetak Realu, a Karim Benzema u 96. plasman u polufinale.

Tuhel je posle meča pričao o sudiji, bio je razočaran ponašanjem glavnog arbitra Simona Marčinjaka.

Foto: Tanjug/AP

 

Razočaran sam nakon što sam video da se sudija odlično zabavljao u društvu Anćelotija posle utakmice. Znam da je Karlo džentlmen i dobar tip, ali kada sam prišao da se zahvalim, video sam ih kako se glasno smeju. Mislim da je to ružan momenat nakon 126 minuta bespoštedne borbe do samog kraja i poslednjeg atoma snage. Jednostavno, tajming je bio loš i rekao sam mu to nakon utakmice - ispričao je Tuhel nakon eliminacije u Madridu.

Tohel je bio ponosan na svoje igrače, nema Čelsi čega da se postidi.

- Razočarani smo, ali i ponosni u isto vreme. Odigrali smo fantastičnu utakmicu i zaslužili prednost koju smo imali. Postigli smo četiri gola i imali još par velikih prilika da postignemo još više. Pobedio nas je čist individualni kvalitet i njihova napačka tranzicija posle naših grešaka. Nažalost, imali smo dve velike greške u ovom dvomeču. Na kraju nismo ni imali sreće. Zaslužili smo prolaz dalje, ali nije nam bilo suđeno. Kao što znate, u ovakvim utakmicama potrebno vam je i malo sreće.

Foto: reuters

 

Tuhel kaže da je pad koncentracije koštao "plavce".

- Real nije stvorio mnogo na Stamford Bridžu, ali su u gol pretvorili svaku polu-priliku. Morate redukovati količinu grešaka, a mi nismo mogli da idemo ispod apsolutnog minimuma u dve utakmice. Onda dođete ovde, odigrate odličnu utakmicu, a kao krucijalnim se pokažu dve izgubljene lopte koje samo par timova kažnjava golovima. Real je jedan od njih. Ali ovo je jedan od onih poraza koji ponosno i sportski prihvatite.

 

Bonus video

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija