• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Andrijana Milić

13.04.2022

13:36

BIO JE HITLER ZA NAŠU FAMILIJU! Snežana Borjan sve šokirala priznanjem: MRZELA sam Milana! Cela moja porodica ga je mrzela!

Fudbal

BIO JE HITLER ZA NAŠU FAMILIJU! Snežana Borjan sve šokirala priznanjem: MRZELA sam Milana! Cela moja porodica ga je mrzela!

Podeli vest

Snežana Borjan, supruga golmana Crvena zvezde Milana Borjana, otkrila je u intervjuu Hit Informer, da je njena porodica mrzela kapitena šampiona Srbije, a kako kaže bio je Hitler za njenu familiju

Snežana je bila zanimljiva mnogim muškarcima...

- Neki su mi se fudbaleri udvarali, ali mi niko nije privukao pažnju. Imala sam mantru da nikada neću ući u vezu sa fudbalerom, niti da ću se zabavljati sa mlađim muškarcem!  - kazao je Snežana za Hit Informer.

Borjan bio Hitler za familiju



Ali, život ju je demantovao, jer se zaljubila u pet godina mlađeg golmana Milana Borjana.

- Desilo mi se sve ono od čega sam bežala. Za sve je kriv moj brat Nenad, preko koga sam upoznala Milana. Brat je imao neverovatnu karijeru, ali je u mađarskom klubu Videoton doživeo strašnu povredu očnog dna. Nakon toga, vraća se u Srbiju. Imao je operaciju, posle koje mu se vid vratio. Zaigrao je za Radnički iz Niša, gde je bio prvi golman i kapiten. Ali u jednom trenutku mi javljaju da će Nenada zameniti neki kanadski reprezentativac Milan Borjan. I zaista, ubrzo ga je skinuo sa gola. Bila sam besna i ljuta. Cela moja porodica ga je mrzela! Bio je Hitler za našu familiju.

Foto: Privatna arhiva

Snežana i Milan Borjan


Iako ga Snežana i njeni roditelji nisu podnosili, Nenad se zbližio sa Milanom. Posle nekoliko meseci, Nenadu je bio 24. rođendan i sestra je htela da mu organizuje zabavu. Pitala je Nenadovu suprugu da joj da broj telefona nekog fudbalera kako bi sa njim organizovala žurku iznenađenja. Dobila je, slučajno ili namerno, baš Borjanov broj. Dogovorili su se da kod njega u stanu naprave žurku, na kojoj su se prvi put videli.

- Odmah smo se svideli jedno drugom. Počeli smo da se dopisujemo, a za nekoliko dana pozvao me je da dođem u Niš na roštilj. Pristala sam, a otac me je pitao: "Ti opet ideš u Niš? Za dve godine nisi toliko puta išla kod brata. Tebi se sigurno neko tamo sviđa. Jedino može onaj Milan Borjan, on je svetski čovek." Odlično me je poznavao. Kada smo se našli u Nišu, pomislila sam: "Bože, udaću se za ovog čoveka."

Milan je živeo kod Snežane u stanu


Tako je i bilo! Snežana i Milan smuvali su se 30. aprila 2015. godine, verili se u avgustu, a 10. januara 2016. se venčali.

- Kada smo počeli da se zabavljamo, Milan je živeo kod mene u stanu. Nije bio u dobroj finansijskoj situaciji, jer je sav novac koji je imao potrošio na putovanja, izlaske... On to svima priča, nije ga sramota. I bolje što je bilo tako, jer smo sve zajedno stvorili. Možda naša ljubavna priča ne bi opstala da je bio fudbaler koji je igrao za neki svetski klub.

Foto: Privatna arhiva

 



Milan je, nakon što su se venčali, potpisao za bugarski Ludogorec, a Snežana je ostala u Partizanu. Međutim, posle samo nedelju dana od udaje rešila je da da otkaz.

- Politika kluba se promenila. Na mesto potpredsednika došao je Vladimir Vuletić, sa kojim sam od starta imala neslaganja. Imao je pik na mene, jer sam jedina mogla da mu pariram u inteligenciji i znanju. Kap koja je prelila čašu bila je kad smo išli na Ligu šampiona. Tri-četiri sata pred početak utakmice pošli smo na stadion. Bili smo u autobusu sa sponzorima kluba, navijačima, zvaničnicima... Vuletić je konstantno zaustavljao autobus da kupi pivo kako bi se ulagivao navijačima. Rekla sam mu da smo u stranoj zemlji i da ne možemo stajati na svakih 100 metara, jer nismo cirkusanti. On je uzeo mikrofon i rekao: "E, moji navijači, samo da znate da direktorka marketinga kaže da smo mi cirkusanti." Od razjarenih navijača, koji su bili u alkoholisanom stanju, spasao me je menadžer nekih igrača. Bila sam pod stresom...

Nakon tog incidenta muž ju je posavetovao da dođe kod njega u Bugarsku.

- Rekao mi je: "Ne želim da si pod takvim stresom." Postavio mi je ultimatum - ili mi i naš brak, ili posao i karijera. Nije mi bilo lako da donesem tu odluku, jer sam završila tolike škole da bih sada bila žena i domaćica. Ali odabrala sam ljubav! Zbog Milana sam dala otkaz i preselila se u Bugarsku.

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke
Politika

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke

Šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov reagovao je na izlaganje narodnog poslanika Demokratske stranke Nebojše Novakovića, i rekao da je uveren da je Novaković lično bio veoma pogođen onim delom ekspozea u kojem je mandatar Miloš Vučević govorio o otklonu od jugoslovenstva i jugonostalgije, što ga je navelo da prilično jadno reaguje i pokuša lično da diskredituje Vučevića.

01.05.2024

19:54

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda
Politika

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda

U pokušaju da pred grčkim i srpskim narodom i širom evropskom javnošću drsko prikrije inkriminišuće činjenice o eklatantnim prekršajima režima premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, izvestilac Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za prijem tzv. Kosova Dora Bakojani je preduzela još jedan sramotan korak, izjavio je danas ambasador Srbije u SAD Marko Đurić.

01.05.2024

18:11

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!
Politika

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!

Danas je mandatar nove Vlade Republike Srbije, gospodin Miloš Vučević, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, predstavio svoj program i buduće članove Vlade. Sastav Vlade je fantastičan. Svi poslanici su pre početka sednice dobili Program mandatara Miloša Vučevića. Izvanredni i detaljni Program g. Vučevića se proteže na 65 strana, a ja ću izdvojiti ono što se meni čini najvažnijim. Sa ogromnim zadovoljstvom ću glasati za izbor nove Vlade koju predlaže mandatar Miloš Vučević.

01.05.2024

17:08

TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu!
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu!

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija