• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2022

12:32

DIGNITE SPOMENIK HRVATU! Španci u transu! On je GENIJE, sa njim NIŠTA NIJE NEMOGUĆE! Njegov slučaj je JEIDNSTVEN u fudbalu!

reuters

Fudbal

DIGNITE SPOMENIK HRVATU! Španci u transu! On je GENIJE, sa njim NIŠTA NIJE NEMOGUĆE! Njegov slučaj je JEIDNSTVEN u fudbalu!

Podeli vest

Reprezentativac Hrvatske i zvezda Real Madrida, Luka Modrić, još jednom je oduševio svojom fudbalskom veštinom i doveo do ekstaze ljubitelje ove igre.

Iskusni, prekaljeni Hrvat Luka Modrić (36), jedan je od najzaslužnijih što je Real Madrid izborio polufinale Lige šampiona. Španski gigant je nakon 3:1 u Londonu upao u ambis na Santjago Bernabeuu jer je sredinom drugog poluvremena Čelsi vodio 3:0.

Fenomenalnom asistencijom spoljnom desnom omogućio je prelep volej Rodrigu za 1:3 što je Realu donelo produžetke, a tamo je tačku na priču stavio Karim Benzema i odveo Madriđane u polufinale.

Foto: reuters

 

Nakon susreta u centru pažnje bio je  Modrić i njegova nestvarna partija!

- Šta se više uopšte može reći o Modriću? Njegov pas za Rodrigov gol kojim je spasao Real se ne može ni dostojno prepričati. Jednostavno, Modrić je genije i nema druge reči koja ga bolje opisuje. Jedino možda mađioničar, jer baš takav bio je potez kojim je namestio gol. S Modrićem na terenu ništa nije nemoguće! Hrvatski genijalac već sada zaslužuje da mu Real podigne spomenik. Na revanšu protiv Čelsija prvo poluvreme proveo je više razmišljajući o obrani, nego o kreaciji i Real je to itekako osetio. U drugom delu već je bio onaj dobro poznati Modrić, ali dodavanje za Rodrigov gol je potez apsolutnog genija! Čarobni Modrić dodao je još jednu utakmicu svojoj bogatoj kolekciji remek-dela - piše hvalospevemadridska "Marka".
 

Real je bio potpuno mrtav i izbačen iz LŠ, kada je Modrić izmislio dodavanje desnom spoljnom s leve strane. Lopta je tako putovala 25 metara pre nego što je završila na Rodrigovoj nozi, koja ju je lansirala u gol. Modrić je oživeo Real svojim magičnim dodirom. Njegove partije na pragu 37. godine jedinstven su slučaj u fudbalu. Lukita jednostavno nije zaslužio da ispadne iz LŠ.

Foto: reuters

 

I korisnici društvenih mreža su se utrkivali ko će dati Modriću veći kompliment!

- Bez njega smo propali, niko mu nije niti blizu...

Foto: reuters

 

- Logika nameće zaključak da je Luka Modrić najbolji vezista svih vremena- glasi jedan od komentara!

- Tražio sam u rečniku pojam savršenstvo, izbacilo mi je ovaj video s Modrićevom asistencijom. Ne znam... Može li mi neko objasniti?

- Produžite mu ugovor, najbolji vezni igrač generacije!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija