• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2022

00:49

HRVAT POLUDEO, PLJUVAO I GAĐAO ENGLEZE! Opšti haos i tuča igrača Atletika i Sitija u tunelu! Policija intervenisala (VIDEO)

printscreen

Fudbal

HRVAT POLUDEO, PLJUVAO I GAĐAO ENGLEZE! Opšti haos i tuča igrača Atletika i Sitija u tunelu! Policija intervenisala (VIDEO)

Podeli vest

Tuča fudbalera Atletiko Madrida i Mančester sitija, koja je počela na terenu u finišu utakmice nastavljena je u tunelu na "Vanda Metropolitanu"

Siti se plasirao u polufinale Lige šampiona nakon što je u revanš utakmici četvrtfinala na stadionu "Vanda Metropolitano" u Madridu odigrao  0:0 s Atletikom. 

Na kraju nije bilo golova, ali jeste drame, a tenzije se nisu smirile ni posle meča, pa će UEFA imati pune ruke posla.

Nastao je opšti haosu u tunelu posle završetka utakmice, morali su jedni i drugi da isteraju na čistac ono što su "zakuvali" na terenu, pa je došlo do brutalnog obračuna.

Pojavio se video snimak koji pokazuje šta se desilo kada su fudbaleri ušli u tunel. Prvo je Stefan Savić nešto odbrusio "Građanima", ali je onda na "scenu" stupio Šime Vrsaljko koji je izgubio živce.

Hrvatskog defanzivca su teškim mukama uspeli da zaustave da ne dođe i u fizički kontakt sa protivnicima. Vrsaljko je bio toliko besan da je kidisao ka protivnicima, urlao je, bacio flašu i deo odeće prema njima, a u jednom trenutku je, tako je delovalo, pljunuo u pravcu engleskih igrača. Čak nekoliko igrača i članova tima Atletika je pokušalo da ga zadrži. Bura se nastavila i ispred samih svlačionica, pa je morala da interveniše i policija kako bi zaustavila "zaraćene" strane i sprečila veću tuču.

- Griliš je išao u tunel, a Stefan Savić je trčao za njim i počli su da se obračunavaju. Tada su svi ostli igrači potrčali ka njima, da bi potom došla i četvorica policajaca kako bi smirili situaciju. Ne mogu da znam šta se tačno desilo u tunelu, ali Savić i Griliš su bil glavni akteri - preneo je"BT Sport".

 

Prethodno je u 89. minutu došlo do tuče na terenu, kada je Felipe startovao nad Filom Fodenom. Stefan Savić je mislio da  Englez samo folira i želeo je da ga što pre podigne sa zemlje, ali su ubrzo pritrčali ostali i nastala je opšta frka na terenu.

Gundogan je krenuo na Savića, a Crnogorac je pokušao da se obračuna sa pola tima Mančester sitija. Zgrabio je Akea, dok su ga saigrači sklanjali iz gužve, a onda je ušao u polemiku i sa Džonom Stounsom i Džekom Grilišom, koga je Savić  uhvatio za kosu i snažno povukao.

 

 

Zbog toga je na kraju dobio žuti karton, kao i Ake, a do kraja susreta još tri igrača "građana" završila su u beležnici Feliksa Cvajera, a  isključen je Felipe. Strasti se nisu smirile na terenu, pa je obračun, kako smo već pomenuli na početku teksta, prenelo i u tunel.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17