• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2022

13:49

Rusi zovu fudbalere ZVEZDE I PARTIZANA U GOSTE! Evo ko će biti domaćini!

Starsportphoto

Fudbal

Rusi zovu fudbalere ZVEZDE I PARTIZANA U GOSTE! Evo ko će biti domaćini!

Podeli vest

Prema tvrdnjama ruskih medija, predstojećeg leta u Moskvi će se održati Premijer kup, a uz klubove iz Rusije, poziv da se takmiče dobili su ili će dobiti i Crvena zvezda i Partizan

Dva najtrofejnija srpska kluba su u planovima organizatora, koji očekuje da deo takmičenja između ostalih budu moskovski Spartak, Lokomotiva, Dinamo i CSKA, kao i Zenit iz Sankt Peterburga.

Kada su u pitanju detalji u vezi takmičenja, datuma i mesta održavanja kupa oni nisu još poznati, mada je verovatno da bi se utakmice igrale na stadionima moskovskih klubova koji potvrde učešće ili u Sankt Peterburgu.

Foto: Starsportphoto

 

Još uvek spisak učesnika turnira nije definisan, a najveća neizvesnost je da li će srpski klubovi prihvatiti poziv. Političke okolnosti nisu sjajne, a mogle bi da predstavljaju prepreku u realizaciji ideje! Zvaničnog odgovora još nema iako su Rusi navodno napravili prvi korak.

"Soker", ruski sajt, uz vest o želji organizatora da takmičenje uveličaju Partizan i Crvena zvezda dodao je i da prva reakcija iz Ljutice Bogdana nije nagovestila pozitivan epilog, odnosno da su čelnici crveno-belih istakli da nisu obavešteni o Premijer kupu.

Jasno je da bi u trenutnim okolnostima teško odluka i bila samo na klubovima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pax

pre 2 godine

Уколико добију позив а држава не дозволи одлазак,биће то брука над брукама и издаја наших доказаних пријатеља и наше браће.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija