• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2022

16:07

JEZIVO! Upotrebićemo nož na ženi i sinu! Strašne pretnje Bosancu zbog ispadanja Bajerna!

AP Photo/Martin Meissner

Fudbal

JEZIVO! Upotrebićemo nož na ženi i sinu! Strašne pretnje Bosancu zbog ispadanja Bajerna!

Podeli vest

Ispadanje Bajerna od Viljareala u četvrtfinalu Lige šampiona potreslo je navijače nemčkog giganta, a neki su uputili sramne, jezive pretnje direktoru

Sportski direktor minhenskog Bajerna Hasan Salihamidžić proživljava dramu i torturu od besnih navijača, a preteće poruke koje dobija su u najmanju ruku bolesne!  Španski Viljareal je na domaćem terenu slavio sa 1:0, dok je u Minhenu golom u 88. minutu stigao do 1:1.

Nakon što su Bavarci ispali, navijači Bajerna su na društvenim mrežama pretili smrću njegovom sinu i suprugi Ester Kopado.

Lepša polovina nekadašnjeg fudbalera iz Bosne i Hercegovine te pretnje podelila na društvenim mrežama kako bi javnost bila upoznata sa čime se njena porodica susreće.

 

 

- Ako Braco ne napusti Bajern, upotrebićemo nož na tebi i tvom sinu. Vidimo se uskoro - pisalo je na jednoj od poruka koju je Ester objavila.

 

 

 

Bajern je lider Bundeslige i na korak je od nove tiutle, ali svi u klubu su očekivali barem polufinale LŠ. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija