• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2022

21:01

LESTER U POLUFINALU! Sjajni Medison odveo "Lisice" dalje

Tanjug/AP

Fudbal

LESTER U POLUFINALU! Sjajni Medison odveo "Lisice" dalje

Podeli vest

ISTORIJSKI! Lester preko PSV-a do polufinala Lige konferencije

Fudbaleri Lestera savladali su PSV u Ajndhovenu rezultatom 2:1 i plasirali se u polufinale Lige konferencija.

U prvom meču odigranom u Engleskoj nije bilo golova, a na "Filips stadionu" prvi pogodak viđen je već u 27. minutu, kada je Eran Zahavi iskoristio asistenciju Marija Gecea i doveo svoju ekipu u prednost.

Foto: Tanjug/AP

 

Taj rezultat je bio na snazi sve do 77. minuta, kada je delovalo da će se PSV plasirati u narednu fazu, ali su se "Lisice" tada probudile i preokrenule.

Prvo je u 77. minutu Džejms Medison izjednačio. Ajoze Perez je fenomenalnim driblingom izbacio rivala i poslao loptu do Medisona koji je sa oko 10 metara poslao loptu pod prečku.

Nije se dugo čekalo na potpuni preokret, svega 11 minuta. Rikardo Pereira je odlično pratio akciju svojih saigrača, Patson Daka je uputio udarac ka golu "filipsovaca", odbranio je to golman domaćih, ali se lopta odbila na nogu Portugalca u redovima engleskog tima koji je iskoristio izglednu poziciju i doneo istorijski prolaz svojoj ekipi. Lesteru je ovo prvo polufinale nekog evropskog takmičenja u istoriji kluba.

Rival Lestera u polufinalu biće pobednik dvomeča u kom se sastaju Roma i Bodo Glimt.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17