• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.04.2022

10:01

ISPLIVALA SLIKA VLAHOVIĆA I OVE ITALIJANSKE LEPOTICE! Otkrila i šta joj je POKLONIO Srbin! (FOTO)

printscreen instagram@ely_2

Fudbal

ISPLIVALA SLIKA VLAHOVIĆA I OVE ITALIJANSKE LEPOTICE! Otkrila i šta joj je POKLONIO Srbin! (FOTO)

Podeli vest

Nije fenomenalni napadač Junevtusa Dušan Vlahović konstantno samo na meti najvećih svetskih klubova, već i dobrog dela lepšeg pola

Dušan Vlahović je u centru pažnje ženskog pola, a kako i ne bi! Mlad, uspešan, bogat, lepog izgleda, a oni koji ga poznaju kažu da je pametan i prizeman, ali i skroman.

Nije ni čudo što nije zaludeo samo navijače, već i navijačice koje nisu ravnodušne na srpskog reprezentativca!

 

 

 

 

U moru devojaka koje bi volele da dobiju priliku da makar proćaskaju sa zvezdom Juventusa je i blogerka Elisa Kjara koja je velika navijačica Juvenjtusa i koja se pohvalila poklonom koji je dobila od ubojitog napadača!

Foto: printscreen instagram@ely_2

 

Bila je presrećna kada je postala vlasnica potpisanog dresa svog ljubimca!

 

 

- Imala sam priliku danas da ga vidim. Bio je veoma ljubazan i pristojan prema svima i tom prilikom mi je dao dres sa potpisom na njemu.

Pažljivo ću ga čuvati - napisala je ova blogerka koju prati oko 50.000 ljudi na Instagramu uz fotografiju sa Dušanom.

 

 

Elisa je opčinjena Vlahovićem! Od starta je objavljivala slike u njegovim dresovima, sa šalovima sa njegovim imenom! Zna kada mu je rođendan, a izrazila je i brigu i kakve uvrede doživeti pred duel sa Fiorentinom u Firenci. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija