• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.04.2022

16:33

TRENER VOŠE ZAGRMEO:  DOK JA BUDEM TU, nećemo ni protiv Zvezde, ni protiv Partizana igrati NA BOD!

Starsportphoto

Fudbal

TRENER VOŠE ZAGRMEO: DOK JA BUDEM TU, nećemo ni protiv Zvezde, ni protiv Partizana igrati NA BOD!

Podeli vest

Pobedom nad Radom u Kupu i u gradskom derbiju nad Proleterom (2:1) u prvenstvu prošlom kolu, fudbaleri Vojvodine prekinuli su seriju poraza i napravili lepu uvertiru pred početak plej-ofa

Šef stručnog štaba Dragan Radojičić poručio je da Lale očekuje Napredak koji je izuzetno težak protvnik, ali da veruje da će sva tri boda ostati u Novom Sadu.

Foto: Starsportphoto

 

- Očekuje nas utakmica sa izuzetno kvalitetnim protivnikom, koji je u nadokandi vreme izborio plasman u plej-of, u stresnoj utakmici. Sigurno su time podigli samopouzdanje i popravili raspoloženje, isto kao i mi posle pobede nad Proleterom. Oba protivnika biće motivisana i raspoložena. Napredak ima veoma kvalitetne igrače na svim pozicijama. Tu bih izdvojio i sjajnog golmana Vasiljevića, koji će nam biti poslednja prepreka. Mi imamo imperativ pobede, imamo evropske ambicije. Verovatno ih ima i Napredak, jer je blizu po broju bodova. Moji igrači su izuzetno motivisani, verujem da će se pokazati u pravom svetlu i da ćemo pobediti- rekao je Radojičić za Mozzart sport .

Foto: Starsportphoto©

 

Istakao je iskusni stručnjak da će Voša u svakoj utakmici ići na pobedu, a neće kalkulisati ni protiv večitih.

- Dok ja budem trener, Vojvodina ni protiv Zvezde, ni protiv Partizana neće igrati na nerešen rezultat, kao niti protiv bilo koga drugog. Govorim o večitima, jer su naša dva najbolja kluba, koja su poprilično po bodovima odmakli od ostalih ekipa. I u tim utakmicama nastojaćemo da pobedimo. Nećemo menjati svoj stil igre i ići ćemo na pobedu u svakom meču. Verujem u igrače i siguran sam da će sprovesti u delo sve ono što smo pripremili. Po tom pitanju nemam bojazan, znam da oni to mogu- zaključio je trener Novosađana, Dragan Radojičić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija