• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2022

21:44

JUBILEJ NESTVARNOG SRBINA! Ubojiti VLAHOVIĆ diše za vratom STANKOVIĆU i kuca na vrata istorije!

Tanjug

Fudbal

JUBILEJ NESTVARNOG SRBINA! Ubojiti VLAHOVIĆ diše za vratom STANKOVIĆU i kuca na vrata istorije!

Podeli vest

Fudbaleri Bolonje odigrali su nerešeno protiv Juventusa 1:1 u utakmici 33. kola italijanske Serije A, a ovaj meč će posebno pamtiti srpski napadač Dušan Vlahović

Robusni golgeter je protiv Bolonje stigao da sjajne brojke i 50. pogotka u Seriji A! Na taj način je došao u situaciju kada pogodi mrežu još dva puta postaće najefikasniji Srbina u elitnom rangu italijanskog fubala! 

Sjajne igre iz Fiorentine, Dušan Vlahović je već u prvom meču preneo na Juventus. Zatresao je sada i mrežu Bolonje, a šestim prvenstvenim golom u dresu italijanskog giganta, srpski golgeter je stigao do sjajnog jubilej i to sa svoje 22 godine! Nebo je granica za srpskog fudbalera! Postigao je 50 golova u Seriji A i postao drugi najmlađi fudbaler u njenoj istoriji kojem je to pošlo za nogom! 

Foto: Tanjug

 

Bilo je dovoljno pulenu Masililijana Alegrija i Dragana Stojkovića Piksija 108. nastupa za ovu fenomenalnu brojku! 

Pitanje je dana kada će srušiti rekord trenera Crvene zvezde Dejana Stankovića koji je sa 52 gola najefikasniji Srbin u italijanskoj ligi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija