• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2022

18:40

BAJERN NA KORAK DO TITULE! Musijala i Gnabri zamenili Levandovskog!

Tanjug/AP

Fudbal

BAJERN NA KORAK DO TITULE! Musijala i Gnabri zamenili Levandovskog!

Podeli vest

Bajern Minhen pobedio je Arminiju sa 3:0. Tako su Bavarci došli na korak i da matematički osvoje još jednu šampionsku titulu u nizu

Bajern Minhen je kao gost savlao Armeniju u Bilefeldu sa ubedljivih 0:3(0:2). Golove za Bavarce postigli Laursen(autogol), Gnabri i Musijala. 

Bajern i ovako poljuljan, s manjkom motiva nakon eliminacije iz Lige šampiona, dovoljno je individualno dominantan da bez ikakvih problema "odradi" novajliju - 3:0. Ovaj rezultat znači da se Bavarci vraćaju na plus devet u odnosu na Borusiju iz Dortmunda, te da narednog vikenda u Klasikeru imaju priliku da gotovo osiguraju desetu titulu u nizu, a 32. u klupskoj istoriji.

Foto: Tanjug/AP

 

Momcima Julijana Nagelsmana biće dovoljan i remi iduće nedelje, jer imaju za 26 bolju gol razliku, tako da Milionere samo puka teorija ostavlja u igri.

Za prvi gol najzaslužniji je mladi Dejvis, pošto je naterao Jakoba Laursena da pogodi sopstvenu mrežu. Gledan je i VAR zbog mogućeg ofsajda, ali gol je priznat jer je  Dejvis bio ispred poslednje linije Armenije

Za 0:2 duboko u nadoknadi prvog poluvremena pobrinuli su se Kimih i Gnabri - divan pas Kimiha i lagana realizacija ofanzivca reprezentacije Nemačke iako je i u ovoj situaciji konsultovan VAR.

Treći gol i "tačku na i" postavio je Musijala u samom finišu, u 85 minutu, na asistenciju najboljeg strelca Bundeslige Roberta Levandovskog.

Bajern je sada 1. na tabeli sa 72 boda, dok je Armenia u zoni ispadanja na pretposlednjem mestu sa 26 poena.

Subota

Augzburg - Herta 0:1 (0:1)

/Serdar 49/

Dortmund - Volfsburg 6:1 (5:0)

/Rote 24, Vitsel 26, Akandži 28, Džan 34, Haland 38, 54 - Baku 81/

Frajburg - Bohum 3:0 (2:0)

/Kibler 4, Šalai 17, 53/

Majnc - Štutgart 0:0

Borusija Menhengladbah - Keln 1:3 (0:3)

/Embolo 85 - Modest 5, Kajnc 20, Ljubičić 34/

Nedelja

Arminija Bilefeld - Bajern 0:3 (0:1)

/Laursen 11ag, Gnabri 45+7, Musijala 85/

17.30: Hofenhajm - Grojter Firt 

17.30: Union Berlin - Ajntraht Frankfurt 

19.30: Bajer Leverkuzen - RB Lajpcig 

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija