• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.04.2022

00:04

MURINJO POSLE REMIJA: Nisu dali da pobedimo!

reuters

Fudbal

MURINJO POSLE REMIJA: Nisu dali da pobedimo!

Podeli vest

Portugalski stručnjak na klupi Rome razočaran je odnosom koji vlada prema njegovom klubu od strane sudija

Vučica je otkinula bod Napoliju i ostala u konkurenciji za plasman u Ligu Evrope, eliminisavši domaćina iz trke za šampionsku titulu.

Izjednačenje gostima iz Rima doneo je Stefan El Šaravi u sudijskoj nadoknadi, a njegov pogodak je Posebni proslavio sa neviđenom euforijom.

- Slavio sam, jer je izgledalo nemoguće da ostvarimo pozitivan rezultat. I to ne zato što moj tim nije igrao dobro. Naprotiv, napradovao je tokom 90 minuta, ali sam sve vreme imao osećaj da je teško, gotovo nemoguće ostvariti povoljan ishod u Napulju. Zato sam se radovao - otkrio je Žoze Murinjo.

Portugalac je bio vidno ljut nakon utakmice.

- Posle meča Lige konferencije pre četiri dana, duel sa Napolijem došao nam je kao uspon na Mont Everest. Kvalitetom, karakterom, mentalnom snagom i neverovatnom upornošću smo uspeli. Želeli smo i više, a ostvarili smo samo ono što je bilo moguće. Neizmerno sam ponosan na momke koje treneram. Mi nismo kandidati za Skudero, ali i dalje imamo pravo da dobijamo utakmice. Jedina je razlika što je u Napulju izgledamo da smo lišeni tog prava.

Naročito na odluke glavnog arbitra Marka di Bela i sudije iz VAR sobe Aleandra di Paola.

- Čitao sam da će novog prvaka Italije odlučiti sudije. Tačnije, da će šampion postati tim na čiju štetu budu manje grešile. Dodao bih da prvenstvo može da se odluči i greškama u korist ekipa koje su kandidati za naslov. Ne bih da govorim previše, ali ponekad me je sramota što sam bio pored aut-linije.

Usledilo je iznošenje argumenata:

- Koliko da ih istaknem, dva, tri, više...? Alesandro Zanoli je trebalo da bude isključen. Samo u prvom poluvremenu je trebalo da dobije drugi žuti karton, tako bi bilo u kojoj ligi planete. Zatim, bio je penal nad Nikolom Zaniolom. Ima još dosta detalja, ali ću se ovde zaustaviti. Trebalo bi više da poštujete Romu. Nažalost, u periodu kad je ekipa formirana nismo bili dovoljno dobri i zato nismo u stanju da se borimo za titulu, ali i dalje želimo pobedu u svakom susretu - vidno je bio ljutit Murinjo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija