• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.04.2022

07:55

RONALDO I GEORGINA U AGONIJI! Ceo svet uz Portugalca: Bog zna za sve, žao mi je, legendo!

Fudbal

RONALDO I GEORGINA U AGONIJI! Ceo svet uz Portugalca: Bog zna za sve, žao mi je, legendo!

Podeli vest

Kristijanu Ronaldu, fudbaleru Mančester junajteda preminuo je novorođeni sin

Kristijanova devojka Georgina Rodrigez rodila je u ponedeljak blizance, ali je dečak nedugo zatim preminuo, dok je devojčica živa i zdrava.

Neutešni Ronaldo

Neutešni roditelji, koji su u oktobru prošle godine objavili da čekaju blizance, oglasili su se zajedničkim saopštenjem.


- Sa najdubljom tugom moramo da objavimo da je naš dečak preminuo. Ovo je najveći bol koji roditelj može da oseti. Samo rođenje naše devojčice daje nam snagu da živimo u trenutku sa nekom nadom i srećom. Hteli bismo da zahvalimo doktorima i sestrama na pažnji i nezi, kao i na podršci. Svi smo pogođeni ovim gubitkom i molimo za privatnost u ovom veoma teškom trenutku. Naš dečak ostaje naš anđeo. Uvek ćemo te voleti -  stoji u poruci koju su Kristijano i Georgina zajedno potpisali.

Podrška Ronaldu i Georgini stiže sa svih strana. Dobili su na desetine hiljada izjava saučešća i poruka podrške, Ronaldu je među prvima reči utehe uputio njegov klub Mančester junajted:

Foto: Instagram/Kristijano Ronaldo

 



- Tvoj bol je i naš bol. Šaljemo ti svu ljubav i znaj da smo uz tebe i tvoju porodicu.

Foto: Tanjug

Kristijano Ronaldo utučen



Stigla je poruka iz redova gradskog rivala Mančester sitija, kao i od Liverpula.

- Naše misli su sa Kristijanom nakon što je jedan od njegovih novorođenih blizanaca nažalost preminuo. Njegova ćerka je dobro, ali njegov sin nije uspeo. Govorimo u ime svih navijača Liverpula kada kažemo YNWA (You’ll Never Walk Alone)“

Desetine poznatih ličnosti iz sveta sporta, ali i drugih oblasti javnog života, samo su ostavili sličice slomljenog srca, anđela ili sklopljenih ruku kao simbola molitve.

Tako je uradio i najbrži atletičar svih vremena i veliki navijač Mančester junajteda Jusein Bolt, dok je njegov sunarodnik Johan Blejk kratko napisao:

Tako mi je žao, prijatelju.

Brazilski fudbaler Felipe Melo, sad je član Fluminensea, takođe se obratio Ronaldu:

- Bog zna za sve, žao mi je, legendo!

Podrška sa svih strana

Sa zvaničnog profila portugalske fudbalske reprezentacije stigla je takođe kratka poruka:

- Ostani jak, kapitenu.

Poznati britanski novinar i TV voditelj Pirs Morgan bio je u šoku.

Vest koja razara srce. Moje najdublje saučešće vama i celoj vašoj porodici.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija