• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2022

18:21

PRETI IM KOLAPS! Igrali su protiv Zvezde u kvalifikacijama za LŠ! Sada su pred IZBACIVANJEM iz Evrope i domaćeg prvenstva!

Starsportphoto

Fudbal

PRETI IM KOLAPS! Igrali su protiv Zvezde u kvalifikacijama za LŠ! Sada su pred IZBACIVANJEM iz Evrope i domaćeg prvenstva!

Podeli vest

Fudbaleri rumunskog Kluža nalaze se u velikim problemima, zbog čega bi mogli da budu izbačeni sa evropske scene

Šampionu Rumunije prete ozbiljne sankcije, kao i izbacivanje iz Evrope i gubljenje licence za učešće u Prvoj ligi nacionalnog prvenstva.

Prema pisanju rumunskog portala "Plejsport", Kluž duguje bivšem golmanu Giedrijusu Arlauskisu 500.000 evra, koje je trebalo da isplate u tri rate.

Prva rata je morala da bude izmirena 1. oktobra 2021. godine, zatim 1. februara 2022. godine litvanskom čuvaru mreže je trebalo da na račun legne drugi deo dugovanja, a 1. juna treći. I pored toga, rumunski prvak nije ispoštovao nijedan rok i suočava se sa sankcijama.

Foto: Starsportphoto

 

Arlauskis je zbog nepoštovanja dinamike obavestio FIFA i svetskoj Kući fudbala predao ceo slučaj. Presuda je stigla Klužu, a u njoj je naznačeno da će klub morati da plati kompletan dug plus po 10.000 evra za svaki mesec kašnjenja. Kao poslednji rok, određen je 31. maj, pa ako se to ne dogodi, FIFA će zabraniti Klužu dovođenje pojačanja u narednim godinama.

Dodatni kolaps za Kluž je činjenica da se radi o dugovanju starijem od 31. decembra 2021. godine i to bi moglo da ostavi klub bez licence za Evropu, ali i za domaću ligu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija