• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.04.2022

22:07

REKORDNO! FEJENORDOVI NAVIJAČI nisu svesni ŠTA RADE KLUBU!

reuters

Fudbal

REKORDNO! FEJENORDOVI NAVIJAČI nisu svesni ŠTA RADE KLUBU!

Podeli vest

Fejenord je kažnjen čak 10.put zbog nereda navijača, ovoga puta na utakmici Lige konferencija

Holandski Fejenord je kažnjen još jednom od UEFA zbog nereda u režiji sopstvenih navijača, već deseti put ove sezone! Ovo je najverovantije i negativan rekord, za koji su zasluženi verni simpatizeri nekog kluba! 

Tim iz Roterdama je kažnjen novčano zbog upotrebe pirotehnike na meču četvrtfinala Lige Konferencija protiv Slavije iz Praga. Fejenord je dosad u ovoj sezoni uplatio UEFA skoro 500.000 evra na konto zbog istog razloga!

Foto: reuters

 

Fejenord je u istom danu kada je i kažnjen pustio u prodaju karte za prvi polufinalni duel sa Marseljom koji je na programu 28. aprila, a ujedno je apelovao na svoje pristalice da se uzdrže od neodgovornog ponašanja, odnosno postupaka koji podležu kaznama Evropske fudbalske federacije.

Foto: Reuters

 

Interesantno je da je kažnjen i naredni rival tima iz Roterdama, Marselj, i to zbog teških nereda na meču sa PAOK-om kod kuće, i loše organizacije utakmice.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Tekst koji morate pročitati: Belim lukom na litijum!
Kolumne

Tekst koji morate pročitati: Belim lukom na litijum!

Politički filozof Dragoljub Kojčić poručio je u svojoj kolumni da, umesto da misija opozicije bude doprinos napretku nacije u svakom smislu, od ekonomskog do obrazovnog i kulturnog, ona nas vraća u predracionalno stanje, ne nudeći utemeljenu metodologiju koja bi se primereno bavila litijumom i eventualnim rizicima.

01.09.2024

09:36

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija