• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.04.2022

17:50

PREĐI U PARTIZAN, PA IGRAJ LIGU ŠAMPIONA! Napadač Arsenala u velikoj dilemi, nekadašnji kolega mu udelio savet!

Reuters/David Klein

Fudbal

PREĐI U PARTIZAN, PA IGRAJ LIGU ŠAMPIONA! Napadač Arsenala u velikoj dilemi, nekadašnji kolega mu udelio savet!

Podeli vest

Igrač Arsenala Aleksandar Lakazet po svaku cenu želi da napusti London

Naime, Aleksandar Lakazet (30) frustriran je činjenicom da od kada je došao u Arsenal nije igrao u Ligi šampiona.

On je dres "tobdžija" zadužio 2017. godine u transferu vrednom 53.000.000 evra. Činjenica da Arsenalu ne ide prethodnih godina, dovela je Francuza u razmišljanje  da napusti klub.

Povodom toga se oglasio nekadašnji igra Aston VIle Gabrijel Agbonlahor koji je predložio Lakazetu da pređe u Partizan ili Panatinaikos, a naveo je i razlog za tom.

- Bezobrazluk! Ako mu se igra Liga šampiona, jedino gde može da je igra su Partizan iz Beograda ili Panatinaikos. U nekom velikom klubu je sigurno neće igrati jer ne može "vola da ubode". Uvreda je za Arsenal ta njegova smelost da u ovom trenutku priča o fudbalu u Ligi šampiona dok igra tako slabo. Mislim da bi trebalo da se izvini navijačima Arsenala. Da ume da postigne gol, možda bi igrao Ligu šampiona sa Arsenalom - izjavio je Agbonlahor, a preneo tabloid "The Sun".

 

 

Aleksandar Lakazet je ove sezone u dresu Arsenala postigao samo četiri gola i upisao sedam asistencija. Ovo bi moglo biti da po prvi put nema dvocifren učinek pogodak od kada je stigao u Arsenal.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 2 godine

Ima jedan problem ni partizan neće igrati u ligu šampiona nikad loše je i taj informiran ili je glup

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija