• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.04.2022

10:40

NA METI MEDIJA I TRENERA! Milojević kritikovao svog igrača, Srbin u lošoj formi!

Tanjug/AP

Fudbal

NA METI MEDIJA I TRENERA! Milojević kritikovao svog igrača, Srbin u lošoj formi!

Podeli vest

Srpski ofanzivac Veljko Birmančević koji nastupa za švedski Malme nalazi se u lošoj formi u poslednje vreme što je potvrdio i njegov trener Miloš Milojević

Veljko Birmančević povremeni srpski reprezentativac i fudbaler Malmea nalazi se u padu forme što su primetili i švedski mediji, ali i njegov trener, Srbin Miloš Milojević, nekadašnji pomoćnik Dejana Stankovića u Crvenoj zvezdi.

Sjajno je Veljko Birmančević  počeo novu sezonu, bio glavna tema u svim sportskim medijima u Švedskoj, na prva četiri meča u nacionalnom kupu dao šest golova uz jednu asistenciju,doveo Malme do polufinala... Ali onda posle tog polufinala kao da se umorio, ili prosto "ugasio" u martu. Sada je ponovo na naslovnica onih istih medija ali u negativnom smislu. 

Foto: printscreen

 

U aprilu je počelo tamošnje prvenstvo, ali je Veljkova forma "u slobodnom padu"  Startovao je u sva četiri dosadašnje utakmice, postigao gol protiv  Elfzborga ali su kritike ne prestaju. To je potvrdio i njegov zemljak na klupi Malmea Miloš Milojević.

Na poslednjem meču protiv Varnama koji je odigran bez golova, trener Miloš Milojević ga je zamenio na poluvremenu. Kolo pre je zamenjen već u 60. minutu.

- Bilo je tužno gledati ga na terenu - rekao je Milojević posle meča protiv Varnama kada je objasnio zašto je menjao Birmančevića već na poluvremenu.

Foto: Starsportphoto

 

Uprkos svemu Milojević se nada da će se bivši đak Partizanove škole vratiti u formu.

- Pričali smo sa njim i naravno da ima našu podršku. Normalno je da igrači imaju uspone i padove. Veljko je naš najtalentovaniji igrač, znamo kakav kvalitet ima ali i on mora da shvati da treba da se bori. Mora da se spusti na zemlju i da opet krene od nekih osnova. Verujem da će sve doći na svoje mesto ali trenutno nije na nivou na kojem nam je potreban - kaže Milojević.

Trener Malmea  istakao je i da Birmnačević nije uspunjavao zadatke na terenu koje su mu dodeljeni.

- Ako se desi jednom, nema veze. Ali ako se ponavlja više puta, onda je to očigledan problem - izrevoltirano priča Milojević.

Foto: printscreen

 

Da li je fizička sprema problem?

- Mislim da jeste. On je vrlo rano u sezoni ušao u formu kada smo igrali Kup Švedske i onda je brzo pao. Ni u prethodnim mečevima nije bio dobar ali ovaj poslednji je baš bio ispod nivoa. Jeste dao gol protiv Elfzborga ali i tada je slabo odigrao. Ne verujem u brze popravke. On mora da se vrati osnovama na treninzima. Nije to nikakva naučna fantastika. Mora da radi, da igra jednostavno i da prati saigrače. Mislim da će biti pravi u maju kada nam je najpotrebniji u prvenstvu i leti za evropske utakmice. Ali dobro je što imamo i igrače na klupi koji su sposobni da ga zamene - rekao je Miloš Milojević.

U sledećem kolu Malme dočekuje Geteburg. Utakmica se igra u ponedeljak.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija