• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.04.2022

14:20 >> 13:18

MEĐU NAJBOLJIMA! Nathu malo fali da prestigne Ronalda i Ramosa!

Starsportphoto

Fudbal

MEĐU NAJBOLJIMA! Nathu malo fali da prestigne Ronalda i Ramosa!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Bibars Natho je u meču sa Čukaričkim realizovao 20. uzastopni jedanaesterac, što je trenutno treći rezultat u Evropi svih vremena

Bibars Natho, fudbaler Partizana, i kapiten reprezentacije Izraela  u meču sa Čukaričkim realizovao 20. uzastopni jedanaesterac.

Jubilarni 20. iskorišćeni uzastopni penal u crno-belom dresu stigao je simbolično u 20. minutu meča na Banovom Brdu. Od dolaska u PartizanNatho nije promašio nijedan jedanaesterac, a poslednji promašaj imao je u novembru 2017. kada je nosio dres CSKA iz Moskve.

Foto: Starsportphoto

 

Ovakav niz golova sa bele tačke ga stavlja u poziciju da pretekne mnogo veća imena poput Kristijana Ronalda i Metjua Le Tisijea, pa i Serhija Ramosa koji drži rekord.

Portugalac i legenda Sautemptona su stali na koti 24, dok je defanzivac PSŽ-a, pre toga Reala nanizao 25 uspešno realizovanih penala pre nego što je promašio "sa kreča" u dresu Španije.

Ovaj segment Nathove igre je vrlo važan, to pokazuju dve situacije kada  Partizanova "šestica" nije izvodio penal. U oba slučaja je loptu na "belu tačku" stavio Rikardo Gomeš. I nijednom nije pogodio mrežu.

Foto: Starsportphoto

 

Protiv Proletera je promašio i taj meč je završen bez pobednika (0:0), gde je Partizan izgubio dva dragocena boda koja ga mogu koštati titule, dok je protiv Napretka imao više sreće,jer jer mu se lopta odbila na nogu posle odbrane golmana Vasiljevića. Tada je Partizan minimalnim rezultatom slavio u Kruševcu.

Partizan sledeću utakmiću u plej-ofu Superlige igra 27. aprila u Humskoj protiv TSC-a.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija