• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.04.2022

19:49

INTER SVE BLIŽI SKUDETU! Murinjova Vučica bez zuba, Lautaro u STRAŠNOJ seriji! (VIDEO)

Tanjug

Fudbal

INTER SVE BLIŽI SKUDETU! Murinjova Vučica bez zuba, Lautaro u STRAŠNOJ seriji! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Intera pobedili su Romu rezultatom 3:1 (2:0) u 34. kolu Serije A i nastavili pohod ka odbrani titule

Šampion je do vođstva bio bolji rival tokom celog meča, a već do poluvremena obezbedio je trijumf golovima Dumfrisa i Brozovića.

Strelac prvog pogotka bio je Denzel Dumfris u 30. minutu utakmice, da bi Marcelo Brozović 10 minuta kasnije povisio na 2:0 i tim rezultatom se prvi period igre i završio.

U nastavku je Inter nastavio sa napadima i već u 52. minutu stigao do trećeg gola, kada je Lautaro Martinez odlično odreagovao na centaršut Čalhanoglua, potvrdivši da je u sjajnoj golgeterskoj seriji.

Utešni pogodak za Romu postigao je Mihtarijan u 85. minutu, ali izabranici Žozea Murinja nisu mogli više od toga.

Neroazuri su se pobedom vratili na čelo tabele Serije A sa 73 boda, jedan više od gradskog rivala Milana, koji u nedelju gostuje na Olimpiku, ekipi Lacija.

Serija A, 34. kolo


Subota
Torino - Specija 2:1 (1:0)
Lukić 4p, 69 - Manaj 90+7p
Venecija - Atalanta 1:3 (0:1)
Crnigoj 80 - Pašalić 44, Zapata 47, Mjurijel 63
Inter - Roma 3:0 (2:0)
Dumfris 30, Brozović 40, Martines 52 – Mihtarjan 85
20.45 Verona - Sampdorija

Nedelja
12.30 Salernitana - Fiorentina
15.00 Bolonja - Udineze
15.00 Empoli - Napoli
18.00 Đenoa - Kaljari
20.45 Lacio - Milan

Ponedeljak
20.45 Sasuolo - Juventus

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija