• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2022

16:17

PAO JE REKORD! Postignut NAJBRŽI gol u ISTORIJI Premijer lige!

Tanjug

Fudbal

PAO JE REKORD! Postignut NAJBRŽI gol u ISTORIJI Premijer lige!

Podeli vest

Fubdaler Brajtona Dani Velbek nakon samo 74 sekunde utakmice zatresao je mrežu Sautemptona

Brajton i Sautempton odmerili su snage u okviru 34. kola Premijer lige. Ovaj gol, koji je Velbek dao ujedno je najbrži gol Brajtona ikada u Premijer ligi.

Foto: Tanjug

Sautempton i Brajton su ukrstili koplja

 

 

Pre Velbeka, ovae sezone rekord za najbrži gol držao je fudbaler Liverpula Diogo Žota koji je baš protiv Sautemptona to učinio! On je svoj prvi gol na toj utakmici postigao nakon 97 sekundi. 

 

 

Velbek je ove sezone u Brajtonu odigrao 21 utakmicu, a ovo mu je četirti gol ove sezone. Podsetimo, on je došao u Brajton 2020. godine, kada je prešao iz Votforda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija